Підготовка бакалаврів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»


Профільна кафедра кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Опис освітньої програми


Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти

НМКД


1 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Вступ до гостинності Данько Н.І. PDF    
Підприємництво Більовська О.О. PDF    
Основи наукових досліджень Страпчук С.І. PDF    
Харчова хімія Червоний В.М. PDF    
Економічна теорія Шкодіна І.В. PDF    
Економіко-математичне моделювання у бізнесі Ханова О.В.Ревякін Г.В.  PDF   
Сталий розвиток індустрії гостинності Страпчук С.І. PDF      
Інформаційні технології та інженерна графіка Горєлков Д.В. PDF    
Історія України: цивілізаційний вимір Аксьонова Н.В. PDF    

Також викладаються «Українська мова за професійним спрямуванням»«Іноземна мова» фахівцями профільних факультетів університету. Також студенти проходять ознайомчу практику.


Каталог навчальних дисциплін за вибором для студентів 2 курсу на наступний навчальний рік 2025/2026 р.н.


2 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства Горєлков Д.В. PDF  
Технологія продукції ресторанного господарства Гревцева Н.В. PDF    
Громадське будівництво Горєлков Д.В. PDF   
Організація готельного господарства Терешкін О.Г. PDF   
Менеджмент готельного і ресторанного господарства Решетняк О.І. PDF   
Інженерна графіка Горєлков Д.В. PDF    
Нутріціологія Соколовська О.О. PDF   
Основи дипломатії Рєзніков В.В. / Мезенцева-Федоренко М.С. PDF  
Мистецтво сомельє Гревцева Н.В. PDF   

Також викладаються «Іноземна мова»«Філософія» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять навчально-виробничу практику.

3 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Інженерне обладнання будівель Горєлков Д.В. PDF   
Економіка підприємства Жихор О.Б. PDF   
Маркетинг готельного і ресторанного господарства Данько Н.І. PDF  
Менеджмент готельного і ресторанного господарства Решетняк О.І. PDF   
Мистецтво сомельє Гревцева Н.В. PDF  
Інформаційні системи, технології та електронна комерція Данько Н.І., Горєлков Д.В. PDF 
Організація ресторанного господарства Червоний В.М. PDF   
Барна справа Гревцева Н.В. PDF  

Також викладаються «Іноземна мова за фахом» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять виробничу практику.

4 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Проектування об’єктів в ГРГ Червоний В.М. PDF   
Бізнес-планування в ГРГ Миколенко О.П. PDF   
Страхування в індустрії гостинності Парфіненко Т.О. PDF  
Організація анімаційних послуг Писаревський М.І. PDF   
Нейромаркетинг Страпчук С.І. PDF  
Організація туристичної діяльності Більовська О.О. PDF   
Дизайн інтер’єру закладів ГРГ Данько Н.І. PDF  
Менеджмент та лідерство Миколенко О.П. PDF  
Управління фінансами в ГРГ Миколенко О.П. PDF  
Психологія маркетингу  Строкович Г.В. PDF  
Захист прав споживачів Червоний В.М. PDF  

Студенти також вивчають  дисципліну «Мотивація праці персоналу», проходять передипломну практику, складають комплексний атестаційний екзамен за фахом та захищають кваліфікаційну роботу в ЕК.