Більовська Ольга Олександрівна


кандидат економічних наук, доцент

Профіль у Google Академії
ORCID ID
Профіль у ResearchGate
Профіль у Scopus

Контактна інформація:

Телефон: +38 (067) 577-31-06
Адреса: к. 379, майдан Свободи, 6, м. Харків, 61022
E-mail: o.bilovska@karazin.ua

Освітня та наукова діяльність, стажування та підвищення кваліфікації:

  • стажування у Східноєвропейському центрі фундаментальних досліджень (EECFR) (м. Прага, Чехія) та у Варненському Університеті Менеджменту за програмою «Інтернаціоналізація вищої освіти в контексті глобалізації інноваційного освітнього простору»;
  • учасник проєкту Модуль Жана Моне «Європейська інтеграція України в умовах Індустрії 4.0»;
  • член Української Асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (УАРМБО);
  • має практичний досвід роботи у банківській системі (2003-2010 рр.);
  • пройшла курс підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup «LEVELUP разом з REIKARTZ»-2021.

Наукові інтереси:

конкурентоспроможність економіки України, підприємницька діяльність в Україні, тенденції та перспективи розвитку сфери послуг

Курси, що викладаються:

  1. Підприємництво
  2. Організація туристичної діяльності

Основні публікації:

  1. Markina I.A., Bilovska O.A., Yakovenko O.I, Shevchenko-Perepyolkina R.I. (2018). Analysis of Technology Acceptance on the Effectiveness of the Electronic Supply Chain Management and Inventory Systems in Ukrainian Banking Industry. Industrial Engineering & Management Systems. Vol 17, No 4. Р.719-729 (Scopus).
  2. Білецька Я.О., Більовська О.О., Данько Н. І. Гуслєв А. П. (2020). Спосіб одержання борошна з сої : пат. на корисну модель 144555, Україна: МПК A21 D 2/00 (2020.01). № u 2020 02483 заявл. 21.04.2020; опубл. 12.10.2020, Бюл. № 19.
  3. Bilovska O., BiletskaY., Perepelytsia A. (2020). Determination of Consumer Preferences of Different Groups of Food. EUREKA: Social and Humanities. Tallinn, 2020. № 1. Р. 23-26.
  4. Bilovska O., Biletska Y., Djukareva G., Ryzhkova Т. (2020). Substantiating the Use of Germinated Legume Flour Enriched with Iodine and Selenium in the Production of Cooked-smoked Sausages. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. Vol.3 № 11. P. 50-55 (Scopus).
  5. Bilovska O., Sokolovska О., Radchenko О., Biletska Y (2021). Social and Economic Efficiency of Implementation of Pastile Products Made from Unconventional Raw Materials in the Hospitality Field. Agricultural and Biological Sciences. Science Rise. Special issue. 2021. No. 2 (73). P. 101-106.