Профільна кафедра — кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Опис освітньої програми
Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
1 курс
| Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
| Харчова хімія | Червоний В.М. / Горєлкова О.С. | |
| Кулінарна фізика | Терешкін О.Г. | |
| Підприємництво | Більовська О.О. | |
| Економіко-математичне моделювання у бізнесі | Ханова О.В. | |
| Інформаційні технології та інженерна графіка | Горєлков Д.В. | |
| Гігієна та санітарія в галузі | Соколовська О.С. |
На 1-му курсі також викладаються «Історія України: цивілізаційний вимір», «Загальна та неорганічна хімія», «Органічна хімія», «Англійська мова», «Українська мова за професійним спрямуванням» фахівцями профільних факультетів університету. Також студенти проходять ознайомчу практику.



Університет у соціальних мережах: