Профільна кафедра — кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Опис освітньої програми
Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
1 курс
| Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
| Харчова хімія | Червоний В.М. | |
| Фізичні основи харчової індустрії | Терешкін О.Г. | |
| Харчова мікробіологія | Соколовська О.О. | |
| Підприємництво | Більовська О.О. | |
| Економіко-математичне моделювання у бізнесі | Ханова О.В. / Ревякін Г.В. | |
| Інформаційні технології та інженерна графіка | Горєлков Д.В. | |
| Історія України: цивілізаційний вимір | Аксьонова Н.В. |
Також викладаються «Загальна та неорганічна хімія», «Органічна хімія», «Англійська мова», «Українська мова за професійним спрямуванням» фахівцями профільних факультетів університету. Також студенти проходять ознайомчу практику.



Університет у соціальних мережах: