Підготовка бакалаврів за освітньою програмою «Крафтові харчові технології в ресторанному бізнесі»


Профільна кафедра кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Опис освітньої програми


Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти

1 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Харчова хімія Червоний В.М. PDF 
Фізичні основи харчової індустрії Терешкін О.Г. PDF 
Харчова мікробіологія Соколовська О.О. PDF 
Підприємництво Більовська О.О. PDF 
Економіко-математичне моделювання у бізнесі Ханова О.В. / Ревякін Г.В.  PDF 
Інформаційні технології та інженерна графіка Горєлков Д.В. PDF 
Історія України: цивілізаційний вимір Аксьонова Н.В. PDF 

Також викладаються «Загальна та неорганічна хімія», «Органічна хімія», «Англійська мова», «Українська мова за професійним спрямуванням» фахівцями профільних факультетів університету. Також студенти проходять ознайомчу практику.