Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
1 курс
Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
Вступ до гостинності | Данько Н.І. | |
Підприємництво | Більовська О.О. | |
Основи наукових досліджень | Страпчук С.І. | |
Гігієна та санітарія в галузі | Соколовська О.О. | |
Харчова хімія | Червоний В.М. | |
Рекреалогія | Парфіненко Т.О. | |
Товарознавство | Соколовська О.О. | |
Економічна теорія | Дерід І.О. | |
Економіко-математичне моделювання | Ханова О.В. | |
Сталий розвиток індустрії гостинності | Страпчук С.І. | |
Україна в контектсі європейської історії | Миколенко Д.В. |
Також викладаються «Іноземна мова» фахівцями профільних факультетів університету. Також студенти проходять ознайомчу практику.
2 курс
Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | Горєлков Д.В. | |
Технологія продукції ресторанного господарства | Гревцева Н.В. | |
Громадське будівництво | Горєлков Д.В. | |
Організація готельного господарства | Терешкін О.Г. | |
Менеджмент готельного і ресторанного господарства | Решетняк О.І. | |
Інженерна графіка | Горєлков Д.В. | |
Нутріціологія | Соколовська О.О. | |
Харчування та здоров’я | Соколовська О.О. | |
Кулінарне мистецтво | Терешкін О.Г. | |
Етнічні кухні | Гревцева Н.В. |
Також викладаються «Іноземна мова», «Філософія» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять навчально-виробничу практику.
3 курс
Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
Інженерне обладнання будівель | Горєлков Д.В. | |
Економіка підприємства | Жихор О.Б. | |
Маркетинг готельного і ресторанного господарства | Данько Н.І. | |
Менеджмент готельного і ресторанного господарства | Решетняк О.І. | |
Мистецтво сомельє | Терешкін О.Г. | |
Інформаційні системи, технології та електронна комерція | Данько Н.І., Горєлков Д.В. | |
Організація ресторанного господарства | Червоний В.М., Горєлков Д.В. | |
Барна справа | Гревцева Н.В. |
Також викладаються «Іноземна мова за фахом» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять виробничу практику.
4 курс
Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
Проектування об’єктів в ГРГ | Червоний В.М. | |
Бухгалтерський облік | Євтушенко О.В. | |
Івент-менеджмент | Писаревський М.І. | |
Бізнес-планування в ГРГ | Миколенко О.П. | |
Курортологія | Парфіненко Т.О. | |
Організація анімаційних послуг | Писаревський М.І. | |
Нейромаркетинг | Страпчук С.І. | |
Організація туристичної діяльності | Більовська О.О. | |
Кулінарне мистецтво | Терешкін О.Г. | |
Брендинг | Писаревський М.І. | |
Організація виставкової діяльності | Жихор О.Б. | |
Управління проєктами в ГРГ | Миколенко О.П. | |
Міжнародний туризм | Ханова О.В. |
На 4-му курсі студенти також проходять передипломну практику , складають комплексний атестаційний екзамен за фахом та захищають кваліфікаційну роботу в ЕК.