Вибіркові дисципліни освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» (перший (бакалаврський) та другий (магістерський) РВО) 2019/2020 н.р.


Спеціальність: «Готельно-ресторанна справа»
Освітня програма: «Готельно-ресторанна справа»


Рівень вищої освіти: бакалавр
Курс 2, семестр 3 та 4
Пакет 1
Нутриціологія та дієтологія
Мистецтво сомельє
Барна справа
Культурологія
Організація туристичної діяльності
Кулінарне мистецтво
Організація анімаційних послуг
Івент-менеджер
Нейромаркетинг
Організація виставкової діяльності
Міжнародний туризм
Брендинг
або Пакет 2
Харчування та здоров’я
Міксологія напоїв
Технологія напоїв
Санаторно-курортна справа
Туристичне країнознавство
Сучасні технології харчування
Entertainment в ГРГ
Мерчандайзинг
Подієвий менеджмент
Виставковий маркетинг
Сільський (зелений) туризм
Етнічні кухні
деталі зробити вибір
Курс 3, семестр 5
Управління маркетинговими комунікаціями або Психологія реклами деталі зробити вибір
Кухні народів світу або Етнічні кухні деталі зробити вибір
Курс 3, семестр 6
Мерчандайзинг в ресторанному господарстві або PR-технології у готельно-ресторанному господарстві деталі зробити вибір
Організація туристичної діяльності або Міжнародна економіка деталі зробити вибір
Курс 4, семестр 7 та 8
Пакет 1
Мотивація праці персоналу
Мерчандайзинг в ресторанному господарстві
Міжнародний туризм
деталі вибір зроблено у 2017/2018 н.р.
Пакет 1
Експертиза якості надання послуг в ГРГ
Дієтологія
Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства
деталі вибір зроблено у 2017/2018 н.р.

Рівень вищої освіти: магістр
Курс 1, семестр 2
Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу або Аналіз та прогнозування в сфері послуг
деталі зробити вибір
Організація SPA та Welness індустрії або Управління SPA та Welness підприємствами деталі зробити вибір
Планування заходів та кейтеринг або Комплекс SPA процедур деталі зробити вибір
Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі або Адміністрування процесів у готельно-ресторанному бізнесі деталі зробити вибір
Інвестування в готельно-ресторанному бізнесі або Кредитування підприємств у готельно-ресторанному бізнесі деталі зробити вибір