Спеціальність: «Готельно-ресторанна справа»
Освітня програма: «Готельно-ресторанна справа»
| Рівень вищої освіти: БАКАЛАВР | |||
| Обрати два з трьох предметів | |||
| Курс 2, семестр 3 | |||
| Нутриціологія | Харчування та здоровя | Основи дипломатії | деталі |
| Курс 2, семестр 4 | |||
| Кулінарне мистецтво | Сучасні технології харчування | Етнічні кухні | деталі |
| Курс 3, семестр 5 | |||
| Мистецтво сомельє | Управління якістю послуг в ГРГ | Організація обслуговування дипломатичних прийомів | деталі |
| Курс 3, семестр 6 | |||||
| Барна справа | або | Технологія напоїв | або | Кейтеринг | деталі |
| Рівень визої освіти: МАГІСТР | ||
| Курс 1, семестр 2 | ||
| Обрати один з чотирьох пакетів | деталі | |
|
Пакет 1 Аналіз ринків ГРГ Аналіз та прогнозування в сфері послуг Міжнародні стандарти індустрії гостинності Інтелектуальна власність |
Пакет 2 Управл. СПА та велнес-підприємствами Організація СПА та велнес індустрії Інвестування в ГРБ Автоматизація процесів управління в ГРБ |
|
|
Пакет 3 Планування заходів та кейтеринг Комплекс СПА-процедур Ревенью менеджмент у ГРБ Стандартизація, сертифікація та метрологія у сфері гостинності |
Пакет 4 Управління проектами в ГРБ Адміністрування процесів у ГРБ Логістика в індустрії гостинності Міжнародні готельні та ресторанні мережі |



Університет у соціальних мережах: