Підготовка бакалаврів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»


Профільна кафедра кафедра міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Опис освітньої програми


Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти

1 курс


Назва дисципліни Викладач Анот. Роб.пр. НМКД Syllab.
Вступ до гостинності Данько Н.І. PDF PDF PDF PDF
Підприємництво Більовська О.О. PDF PDF PDF PDF
Основи наукових досліджень Страпчук С.І. PDF PDF PDF PDF
Гігієна та санітарія в галузі Білецька Я.О. PDF PDF PDF PDF
Харчова хімія Червоний В.М. PDF PDF PDF PDF
Рекреалогія Парфіненко Т.О. PDF PDF PDF PDF
Товарознавство Соколовська О.О. PDF PDF PDF PDF

На 1-му курсі також викладаються «Історія України», «Вища математика», «Економічна теорія», «БЖД та охорона праці», «Іноземна мова» фахівцями профільних факультетів університету. Також студенти проходять ознайомчу практику.

2 курс


Назва дисципліни Викладач Анот. Роб.пр. НМКД Syllab.
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства Горєлков Д.В. PDF PDF PDF
Технологія продукції ресторанного господарства Гревцева Н.В. PDF PDF PDF PDF
Громадське будівництво Горєлков Д.В. PDF PDF PDF
Організація готельного господарства Терешкін О.Г. PDF PDF
Менеджмент готельного і ресторанного господарства Решетняк О.І. PDF PDF PDF PDF
Інженерна графіка Горєлков Д.В. PDF PDF PDF
Нутріціологія та дієтологія Соколовська О.О. PDF PDF PDF PDF

На 2-му курсі також викладаються «Іноземна мова», «Філософія» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять навчально-виробничу практику.

3 курс


Назва дисципліни Викладач Анот. Роб.пр. НМКД Syllab.
Інженерне обладнання будівель Горєлков Д.В. PDF PDF PDF
Економіка підприємства Жихор О.Б. PDF PDF PDF PDF
Маркетинг готельного і ресторанного господарства Данько Н.І. PDF PDF PDF PDF
Менеджмент готельного і ресторанного господарства Решетняк О.І. PDF PDF PDF PDF
Мистецтво сомельє Чуйко А.М. PDF PDF PDF PDF
Інформаційні системи, технології та електронна комерція Крівцова А.С. PDF PDF PDF PDF
Технологія продукції ресторанного господарства Гревцева Н.В. PDF PDF PDF PDF
Барна справа Чуйко А.М. PDF PDF PDF PDF

На 3-му курсі також викладаються «Іноземна мова за фахом» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять виробничу практику.

4 курс


Назва дисципліни Викладач Анот. Роб.пр. НМКД Syllab.
Проектування об’єктів в ГРГ Червоний В.М. PDF PDF PDF PDF
Бухгалтерський облік Євтушенко О.В. PDF PDF PDF PDF
Івент-менеджмент Писаревський М.І. PDF PDF PDF PDF
Міжнародний туризм Бабенко В.О. PDF PDF
Бізнес-планування в ГРГ Страпчук С.І. PDF PDF PDF PDF
Курортологія Парфіненко Т.О. PDF PDF PDF PDF
Організація анімаційних послуг Миколенко О.П. PDF PDF PDF PDF
Нейромаркетинг Страпчук С.І. PDF PDF PDF PDF
Організація туристичної діяльності Більовська О.О. PDF PDF PDF PDF
Кулінарне мистецтво Білецька Я.О. PDF PDF PDF PDF
Брендинг Писаревський М.І. PDF PDF PDF PDF
Організація виставкової діяльності Жихор О.Б. PDF PDF PDF PDF

На 4-му курсі студенти також проходять виробничу та передипломну практику. У 8 семестрі студенти складають комплексний атестаційний екзамен за фахом та захищають кваліфікаційну роботу в ЕК.

Яндекс.Метрика