Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
1 курс
| Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
| Вступ до гостинності | Данько Н.І. | |
| Підприємництво | Більовська О.О. | |
| Основи наукових досліджень | Страпчук С.І. | |
| Харчова хімія | Червоний В.М. / Горєлкова О.С. | |
| Економічна теорія | Шкодіна І.В. | |
| Економіко-математичне моделювання у бізнесі | Ханова О.В. | |
| Сталий розвиток індустрії гостинності | Страпчук С.І. | |
| Інформатика та інженерна графіка | Горєлков Д.В. | |
| Гігієна та нанітарія в галуз | Соколовська О.О. |
На 1-му курсі також викладаються «Історія України: цивілізаційний вимір», «Англійська мова», «Українська мова за професійним спрямуванням» фахівцями профільних факультетів університету. Також студенти проходять ознайомчу практику.
2 курс
| Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
| Рекрпеалогія | Парфіненко Т.О. | |
| Товарознавство | Соколовська О.О. | |
| Економіка підприємства | Іванова О.А. | |
| Етика ділового спілкування | Поліванцев А.С. | |
| Дизайн інтер’єру закладів готельно-ресторанного господарства | ||
| Організація туристичної діяльності | Більовська О.О. | |
| Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | Горєлков Д.В. | |
| Технологія продукції ресторанного господарства | Гревцева Н.В. / Горєлкова О.С. | |
| Мистецтво сомельє | Терешкін О.Г. |
На 2-му курсі також викладаються «Англійська мова», «Філософія», «Психологія спілкування» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять навчально-виробничу практику.
3 курс
| Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
| Інженерне обладнання будівель | Горєлков Д.В. | |
| Економіка підприємства | Строкович Г.В. | |
| Маркетинг готельного і ресторанного господарства | Данько Н.І. | |
| Менеджмент готельного і ресторанного господарства | Решетняк О.І. | |
| Інформаційні системи, технології та електронна комерція | Крівцова А.С. | |
| Організація ресторанного господарства | Червоний В.М. / Горєлкова О.С. | |
| Барна справа | Гревцева Н.В. | |
| Курортологія | Парфіненко Т.О. | |
| Страхування ризиків в індустрії гостинності |
На 3-му курсі також «Іноземна мова за фахом» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять виробничу практику.
4 курс
| Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
| Проектування об’єктів в ГРГ | Червоний В.М. | |
| Бізнес-планування в ГРГ | ||
| Організація туристичної діяльності | Більовська О.О. | |
| Техніки обслуговування клієнтів | ||
| Дієтологія | Соколовська О.О. | |
| Мотивація праці персоналу | Писаревський М.І. | |
| Стандартизація і сертифікація в готельно-ресторанному господарстві | Соколовська О.О. | |
| Дизайн інтер’єру закладів ГРГ | Данько Н.І. | |
| Менеджмент та лідерство | Миколенко О.П. | |
| Управління фінансами в ГРГ | ||
| Психологія маркетингу | Строкович Г.В. | |
| Захист прав споживачів | ||
| Етика ділового спілкування | Поліванцев А.С. | |
| Тайм-менеджмент | Миколенко О.П. | |
| Управіння змінами | Страпчук С.І. |
На 4-му курсі студенти також проходять передипломну практику. У 8 семестрі студенти складають комплексний атестаційний екзамен за фахом та захищають кваліфікаційну роботу в ЕК.



Університет у соціальних мережах: