Підготовка бакалаврів за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа»


Профільна кафедра кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Опис освітньої програми


Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти

НМКД


1 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Вступ до гостинності Данько Н.І. PDF    
Підприємництво Більовська О.О. PDF     
Основи наукових досліджень Страпчук С.І. PDF
Харчова хімія Червоний В.М. / Горєлкова О.С. PDF     
Економічна теорія Шкодіна І.В. PDF   
Економіко-математичне моделювання у бізнесі Ханова О.В. PDF   
Сталий розвиток індустрії гостинності Страпчук С.І. PDF     
Інформатика та інженерна графіка Горєлков Д.В. PDF
Гігієна та нанітарія в галуз Соколовська О.О. PDF

На 1-му курсі також викладаються «Історія України: цивілізаційний вимір», «Англійська мова», «Українська мова за професійним спрямуванням» фахівцями профільних факультетів університету. Також студенти проходять ознайомчу практику.


Каталог навчальних дисциплін за вибором для студентів 2 курсу на наступний навчальний рік 2025/2026 р.н.


2 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Рекрпеалогія Парфіненко Т.О. PDF
Товарознавство Соколовська О.О. PDF
Економіка підприємства Іванова О.А. PDF
Етика ділового спілкування Поліванцев А.С. PDF
Дизайн інтер’єру закладів готельно-ресторанного господарства

Данько Н.І.

PDF
Організація туристичної діяльності Більовська О.О. PDF
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства Горєлков Д.В. PDF
Технологія продукції ресторанного господарства Гревцева Н.В. / Горєлкова О.С. PDF
Мистецтво сомельє Терешкін О.Г. PDF

На 2-му курсі також викладаються «Англійська мова», «Філософія», «Психологія спілкування» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять навчально-виробничу практику.

3 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Інженерне обладнання будівель Горєлков Д.В. PDF   
Економіка підприємства Строкович Г.В. PDF
Маркетинг готельного і ресторанного господарства Данько Н.І. PDF
Менеджмент готельного і ресторанного господарства Решетняк О.І. PDF
Інформаційні системи, технології та електронна комерція Крівцова А.С. PDF
Організація ресторанного господарства Червоний В.М. / Горєлкова О.С. PDF
Барна справа Гревцева Н.В. PDF
Курортологія Парфіненко Т.О. PDF
Страхування ризиків в індустрії гостинності

Соколовська О.О.

PDF

На 3-му курсі також «Іноземна мова за фахом» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять виробничу практику.

4 курс



Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Проектування об’єктів в ГРГ Червоний В.М. PDF     
Бізнес-планування в ГРГ

Страпчук С.І.

PDF   
Організація туристичної діяльності Більовська О.О. PDF
Техніки обслуговування клієнтів

Червоний В.М.

PDF
Дієтологія Соколовська О.О. PDF
Мотивація праці персоналу Писаревський М.І. PDF
Стандартизація і сертифікація в готельно-ресторанному господарстві Соколовська О.О. PDF
Дизайн інтер’єру закладів ГРГ Данько Н.І. PDF
Менеджмент та лідерство Миколенко О.П. PDF
Управління фінансами в ГРГ

Миколенко О.П.

PDF
Психологія маркетингу  Строкович Г.В. PDF
Захист прав споживачів

Терешкін О.Г.

PDF
Етика ділового спілкування Поліванцев А.С. PDF
Тайм-менеджмент Миколенко О.П. PDF
Управіння змінами Страпчук С.І. PDF

На 4-му курсі студенти також проходять передипломну практику. У 8 семестрі студенти складають комплексний атестаційний екзамен за фахом та захищають кваліфікаційну роботу в ЕК.