Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
1 курс
Назва дисципліни | Викладач | Анот. | Роб.пр. | НМКД |
Вступ до гостинності | Данько Н.І. | |||
Підприємництво | Більовська О.О. | |||
Товарознавство | Захаренко В.О. | |||
Основи наукових досліджень | Походенко Б.О. | |||
Гігієна та санітарія в галузі | Білецька Я.О. | |||
Харчова хімія | Червоний В.М. | |||
Економічна теорія | Бабенко В.О. |
На 1-му курсі також викладаються «Історія України», «Вища математика», «Мікробіологія», «БЖД та охорона праці», «Іноземна мова» фахівцями профільних факультетів університету. Також студенти проходять ознайомчу практику.
2 курс
Назва дисципліни | Викладач | Анот. | Роб.пр. | НМКД |
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | Горєлков Д.В. | |||
Організація ресторанного господарства | Червоний В.М. | |||
Громадське будівництво | Іванова Н.І. | |||
Організація готельного господарства | Терешкін О.Г. | |||
Менеджмент готельно-ресторанного господарства | Решетняк О.І. | |||
Інженерна графіка | Крівцова А.С. | |||
Нутріціологія та дієтологія | Соколовська О.О. |
На 2-му курсі також викладаються «Іноземна мова», «Філософія» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять навчально-виробничу практику.
3 курс
Назва дисципліни | Викладач | Анот. | Роб.пр. | НМКД |
Інженерне обладнання будівель | Горєлков Д.В. | |||
Економіка підприємства | Строкович Г.В. | |||
Маркетинг готельного і ресторанного господарства | Данько Н.І. | |||
Менеджмент готельного і ресторанного господарства | Решетняк О.І. | |||
Мистецтво сомельє | Чуйко А.М. | |||
Інформаційні системи, технології та електронна комерція | Крівцова А.С. | |||
Технологія продукції ресторанного господарства | Гревцева Н.В. | |||
Барна справа | Чуйко А.М. |
На 3-му курсі також викладаються «Іноземна мова за фахом» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять виробничу практику.
4 курс
Назва дисципліни | Викладач | Анот. | Роб.пр. | НМКД |
Проектування об’єктів в ГРГ | Терешкін О.Г. | |||
Бухгалтерський облік | Євтушенко О.В. | |||
Мотивація праці персоналу | Писаревський М.І. | |||
Міжнародний туризм | Бабенко В.О. | |||
Бізнес-планування в ГРГ | Гуслєв А.П. | |||
Санаторно-курортна справа | Волкова І.І. | |||
Організація анімаційних послуг | Чуйко А.М. | |||
Дієтологія | Соколовська О.О. | |||
Експертиза надання послуг в ГРГ | Білецька Я.О. | |||
Управління персоналом | Миколенко О.П. | |||
Інженерна графіка | Крівцова А.С. | |||
Організація виставкової діяльності | Жихор О.Б. | |||
Оформлення інтерєру ГР-підприємств | Данько Н.І. | |||
Сільський туризм | Соколовська О.О. |
На 4-му курсі студенти також проходять виробничу та передипломну практику. У 8 семестрі студенти складають комплексний атестаційний екзамен за фахом та захищають кваліфікаційну роботу в ЕК.