Підготовка бакалаврів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»


Профільна кафедра кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Опис освітньої програми


Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти

НМКД


1 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Вступ до гостинності Данько Н.І. PDF    
Підприємництво Більовська О.О. PDF     
Основи наукових досліджень Страпчук С.І. PDF
Харчова хімія Червоний В.М. PDF     
Економічна теорія Шкодіна І.В. PDF   
Економіко-математичне моделювання у бізнесі Ханова О.В.Ревякін Г.В.  PDF   
Сталий розвиток індустрії гостинності Страпчук С.І. PDF     
Інформаційні технології та інженерна графіка Горєлков Д.В. PDF
Історія України: цивілізаційний вимір Аксьонова Н.В. PDF

Також викладаються «Українська мова за професійним спрямуванням»«Іноземна мова» фахівцями профільних факультетів університету. Також студенти проходять ознайомчу практику.


Каталог навчальних дисциплін за вибором для студентів 2 курсу на наступний навчальний рік 2025/2026 р.н.


2 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства Горєлков Д.В. PDF
Технологія продукції ресторанного господарства Гревцева Н.В. PDF
Громадське будівництво Горєлков Д.В. PDF   
Організація готельного господарства Терешкін О.Г. PDF   
Менеджмент готельного і ресторанного господарства Решетняк О.І. PDF   
Інженерна графіка Горєлков Д.В. PDF    
Нутріціологія Соколовська О.О. PDF     
Основи дипломатії Рєзніков В.В. / Мезенцева-Федоренко М.С. PDF   
Мистецтво сомельє Гревцева Н.В. PDF

Також викладаються «Іноземна мова»«Філософія» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять навчально-виробничу практику.

3 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Інженерне обладнання будівель Горєлков Д.В. PDF   
Економіка підприємства Жихор О.Б. PDF
Маркетинг готельного і ресторанного господарства Данько Н.І. PDF
Менеджмент готельного і ресторанного господарства Решетняк О.І. PDF
Мистецтво сомельє Гревцева Н.В. PDF
Інформаційні системи, технології та електронна комерція Данько Н.І., Горєлков Д.В. PDF
Організація ресторанного господарства Червоний В.М. PDF
Барна справа Гревцева Н.В. PDF

Також викладаються «Іноземна мова за фахом» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять виробничу практику.

4 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Проектування об’єктів в ГРГ Червоний В.М. PDF     
Бізнес-планування в ГРГ Миколенко О.П. PDF   
Страхування в індустрії гостинності Парфіненко Т.О. PDF
Організація анімаційних послуг Писаревський М.І. PDF   
Нейромаркетинг Страпчук С.І. PDF
Організація туристичної діяльності Більовська О.О. PDF
Дизайн інтер’єру закладів ГРГ Данько Н.І. PDF
Менеджмент та лідерство Миколенко О.П. PDF
Управління фінансами в ГРГ Миколенко О.П. PDF
Психологія маркетингу  Строкович Г.В. PDF
Захист прав споживачів Червоний В.М. PDF

Студенти також вивчають  дисципліну «Мотивація праці персоналу», проходять передипломну практику, складають комплексний атестаційний екзамен за фахом та захищають кваліфікаційну роботу в ЕК.