Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
1 курс
Назва дисципліни | Викладач | Анот. | Роб.пр. | НМКД | Syllab. |
Вступ до гостинності | Данько Н.І. | ||||
Підприємництво | Більовська О.О. | ||||
Основи наукових досліджень | Страпчук С.І. | ||||
Гігієна та санітарія в галузі | Соколовська О.О. | ||||
Харчова хімія | Червоний В.М. | ||||
Рекреалогія | Парфіненко Т.О. | ||||
Товарознавство | Соколовська О.О. | ||||
Економічна теорія | Дерід І.О., Соболєва М.В. | ||||
Економіко-математичне моделювання | Ханова О.В. | ||||
Сталий розвиток індустрії гостинності | Страпчук С.І. |
Також викладаються «Історія України», «Іноземна мова» фахівцями профільних факультетів університету. Також студенти проходять ознайомчу практику.
2 курс
Назва дисципліни | Викладач | Анот. | Роб.пр. | НМКД | Syllab. |
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | Горєлков Д.В. | ||||
Технологія продукції ресторанного господарства | Гревцева Н.В. | ||||
Громадське будівництво | Горєлков Д.В. | ||||
Організація готельного господарства | Терешкін О.Г. | ||||
Менеджмент готельного і ресторанного господарства | Решетняк О.І. | ||||
Інженерна графіка | Горєлков Д.В. | ||||
Нутріціологія та дієтологія | Соколовська О.О. | ||||
Кулінарне мистецтво | Білецька Я.О. | ||||
Етнічні кухні | Гревцева Н.В. |
Також викладаються «Іноземна мова», «Філософія» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять навчально-виробничу практику.
3 курс
Назва дисципліни | Викладач | Анот. | Роб.пр. | НМКД | Syllab. |
Інженерне обладнання будівель | Горєлков Д.В. | ||||
Економіка підприємства | Жихор О.Б. | ||||
Маркетинг готельного і ресторанного господарства | Данько Н.І. | ||||
Менеджмент готельного і ресторанного господарства | Решетняк О.І. | ||||
Мистецтво сомельє | Білецька Я.О. | ||||
Інформаційні системи, технології та електронна комерція | Данько Н.І. | ||||
Організація ресторанного господарства | Червоний В.М. | ||||
Барна справа | Гревцева Н.В. |
Також викладаються «Іноземна мова за фахом» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять виробничу практику.
4 курс
Назва дисципліни | Викладач | Анот. | Роб.пр. | НМКД | Syllab. |
Проектування об’єктів в ГРГ | Червоний В.М. | ||||
Бухгалтерський облік | Євтушенко О.В. | ||||
Івент-менеджмент | Писаревський М.І. | ||||
Бізнес-планування в ГРГ | Миколенко О.П. | ||||
Курортологія | Парфіненко Т.О. | ||||
Організація анімаційних послуг | Писаревський М.І. | ||||
Нейромаркетинг | Страпчук С.І. | ||||
Організація туристичної діяльності | Більовська О.О. | ||||
Кулінарне мистецтво | Білецька Я.О. | ||||
Брендинг | Писаревський М.І. | ||||
Організація виставкової діяльності | Жихор О.Б. |
На 4-му курсі студенти також проходять комплексну практику за фахом та передипломну практику . У 8 семестрі студенти складають комплексний атестаційний екзамен за фахом та захищають кваліфікаційну роботу в ЕК.