Вибіркові дисципліни освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» (перший (бакалаврський) та другий (магістерський) РВО) 2021/2022 н.р.


Спеціальність: «Готельно-ресторанна справа»
Освітня програма: «Готельно-ресторанна справа»


Рівень вищої освіти: бакалавр
Курс 2, семестр 3 та 4
Пакет 1
Нутриціологія та дієтологія
Пакети також містять дисципліни
або

для
Пакет 2
Харчування та здоров’я
вивч. у наступ. семестрах, див. деталі
деталі обрати
Курс 3, семестр 5 та 6
Пакет 1
Мистецтво сомельє
Барна справа
деталі обрано 19/20н.р.
Курс 4, семестри 7 і 8
Пакет 1
Курортологія
Івент-менеджмент
Нейромаркетинг
Організація туристичної діяльності
Кулінарне мистецтво
Організація анімаційних послуг
Організація виставкової діяльності
Міжнародний туризм
Брендинг
деталі обрано 18/19н.р.
Рівень вищої освіти: МАГІСТР
Курс 1, семестр 2
Аналіз ринків ГР-бізнесу або Аналіз та прогнозування в сфері послуг
або Міжнародні стандарти в індустрії гостинності деталі обрати
Управління SPA та Welness підприємствами або Організація SPA та Welness індустрії або Інвестування в ГР-бізнесі деталі обрати
Планування заходів та кейтеринг або Комплекс SPA процедур або Стандартизація, сертифікація та метрологія у сфері гостинності деталі обрати
Управління проєктами в ГР-бізнесі або Адміністрування процесів у ГР-бізнесі або Логістика в індустрії гостинності деталі обрати
2 курс, 3 семестр
Ризик-менеджмент у ГР-бізнесі або Управління ризиками у ГР-бізнесі деталі обрати