Вибіркові дисципліни освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» (перший (бакалаврський) та другий (магістерський) РВО) 2020/2021 н.р.


Спеціальність: «Готельно-ресторанна справа»
Освітня програма: «Готельно-ресторанна справа»


Рівень вищої освіти: бакалавр
Курс 2, семестр 3 та 4
Пакет 1
Нутриціологія
Пакети також містять дисципліни
або

для
Пакет 2
Харчування та здоров’я
вивч. у наступ. семестрах, див. деталі
деталі обрати
Курс 3, семестр 5 та 6
Пакет 1
Мистецтво сомельє
Барна справа
деталі обрано 18/19н.р.
Курс 4, семестр 7
Мотивація праці персоналу або Управління персоналом деталі обрати
Електронна комерція або Організація виставкової діяльності деталі обрати
Експертиза якості надання послуг в ГРГ або Медична географія деталі обрати
Санаторно-курортна справа або Курортологія деталі обрати
4 курс, 8 семестр
Міжнародний туризм або Сільський туризм деталі обрати
Дієтологія або Нутрициологія деталі обрати
Дизайн об’єктів ГРГ або Оформлення інтер’єру ГРП деталі обрати

Рівень вищої освіти: МАГІСТР
Курс 1, семестр 2
Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу або Аналіз та прогнозування в сфері послуг
деталі обрати
Управління SPA та Welness підприємствами або Організація SPA та Welness індустрії деталі обрати
Планування заходів та кейтеринг або Комплекс SPA процедур деталі обрати
Управління проектами в ГРС або Адміністрування процесів у ГРС деталі обрати
Інвестування в ГРС або Кредитування підприємств у ГРС деталі обрати
2 курс, 3 семестр
Ризик-менеджмент у ГРБ або Управління ризиками у ГРБ деталі обрати