Спеціальність: «Готельно-ресторанна справа»
Освітня програма: «Готельно-ресторанна справа»
Рівень вищої освіти: бакалавр | ||||
Курс 2, семестр 3 та 4 | ||||
Пакет 1 Нутриціологія Пакети також містять дисципліни |
або для |
Пакет 2 Харчування та здоров’я вивч. у наступ. семестрах, див. деталі |
деталі | обрати |
Курс 3, семестр 5 та 6 | ||||
Пакет 1 Мистецтво сомельє Барна справа |
деталі | обрано 18/19н.р. | ||
Курс 4, семестр 7 | ||||
Мотивація праці персоналу | або | Управління персоналом | деталі | обрати |
Електронна комерція | або | Організація виставкової діяльності | деталі | обрати |
Експертиза якості надання послуг в ГРГ | або | Медична географія | деталі | обрати |
Санаторно-курортна справа | або | Курортологія | деталі | обрати |
4 курс, 8 семестр | ||||
Міжнародний туризм | або | Сільський туризм | деталі | обрати |
Дієтологія | або | Нутрициологія | деталі | обрати |
Дизайн об’єктів ГРГ | або | Оформлення інтер’єру ГРП | деталі | обрати |
Рівень вищої освіти: МАГІСТР | ||||
Курс 1, семестр 2 | ||||
Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу | або |
Аналіз та прогнозування в сфері послуг |
деталі | обрати |
Управління SPA та Welness підприємствами | або | Організація SPA та Welness індустрії | деталі | обрати |
Планування заходів та кейтеринг | або | Комплекс SPA процедур | деталі | обрати |
Управління проектами в ГРС | або | Адміністрування процесів у ГРС | деталі | обрати |
Інвестування в ГРС | або | Кредитування підприємств у ГРС | деталі | обрати |
2 курс, 3 семестр | ||||
Ризик-менеджмент у ГРБ | або | Управління ризиками у ГРБ | деталі | обрати |