 
               
                
                
            
	                                                         Спеціальність: «Готельно-ресторанна справа»
	                                                                                                                                 Освітня програма: «Готельно-ресторанна справа»
| Рівень вищої освіти: бакалавр | ||||
| Курс 2, семестр 3 та 4 | ||||
| Пакет 1 Нутриціологія Пакети також містять дисципліни | або для | Пакет 2 Харчування та здоров’я вивч. у наступ. семестрах, див. деталі | деталі | обрати | 
| Курс 3, семестр 5 та 6 | ||||
| Пакет 1 Мистецтво сомельє Барна справа | деталі | обрано 18/19н.р. | ||
| Курс 4, семестр 7 | ||||
| Мотивація праці персоналу | або | Управління персоналом | деталі | обрати | 
| Електронна комерція | або | Організація виставкової діяльності | деталі | обрати | 
| Експертиза якості надання послуг в ГРГ | або | Медична географія | деталі | обрати | 
| Санаторно-курортна справа | або | Курортологія | деталі | обрати | 
| 4 курс, 8 семестр | ||||
| Міжнародний туризм | або | Сільський туризм | деталі | обрати | 
| Дієтологія | або | Нутрициологія | деталі | обрати | 
| Дизайн об’єктів ГРГ | або | Оформлення інтер’єру ГРП | деталі | обрати | 
| Рівень вищої освіти: МАГІСТР | ||||
| Курс 1, семестр 2 | ||||
| Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу | або | Аналіз та прогнозування в сфері послуг | деталі | обрати | 
| Управління SPA та Welness підприємствами | або | Організація SPA та Welness індустрії | деталі | обрати | 
| Планування заходів та кейтеринг | або | Комплекс SPA процедур | деталі | обрати | 
| Управління проектами в ГРС | або | Адміністрування процесів у ГРС | деталі | обрати | 
| Інвестування в ГРС | або | Кредитування підприємств у ГРС | деталі | обрати | 
| 2 курс, 3 семестр | ||||
| Ризик-менеджмент у ГРБ | або | Управління ризиками у ГРБ | деталі | обрати | 
 
 
 
Університет у соціальних мережах: