Підготовка бакалаврів за освітньою програмою «Крафтові харчові технології в ресторанному бізнесі»


Профільна кафедра кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Опис освітньої програми


Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти

2 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Теоретичні основи харчових виробництв Гревцева Н.В. PDF
Процеси і апарати харчових виробництв Терешкін О.Г. PDF
Економіка підприємства Іванова О.А. PDF
Крафтові технології переробки рослинної сировини Гревцева Н.В. PDF
Технологія виготовлення ресторанної продукції Гревцева Н.В. PDF
Процеси і апарати харчових виробництв Терешкін О.Г. PDF
Економіка підприємства Іванова О.А. PDF

На 2-му курсі також викладаються «Англійська мова», «Біохімія», «Аналітична хімія та методи контролю харчових виробництв», «Філософія», «Психологія спілкування» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять навчально-виробничу практику.