Профільна кафедра — кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Опис освітньої програми
Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
2 курс
| Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
| Теоретичні основи харчових виробництв | Гревцева Н.В. | |
| Процеси і апарати харчових виробництв | Терешкін О.Г. | |
| Економіка підприємства | Іванова О.А. | |
| Крафтові технології переробки рослинної сировини | Гревцева Н.В. | |
| Технологія виготовлення ресторанної продукції | Гревцева Н.В. | |
| Процеси і апарати харчових виробництв | Терешкін О.Г. | |
| Економіка підприємства | Іванова О.А. |
На 2-му курсі також викладаються «Англійська мова», «Біохімія», «Аналітична хімія та методи контролю харчових виробництв», «Філософія», «Психологія спілкування» фахівцями профільних факультетів університету та міжфакультетські дисципліни за вибором студентів. Також студенти проходять навчально-виробничу практику.



Університет у соціальних мережах: