Підготовка магістрів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»


Профільна кафедра кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Опис освітньої програми


Другий (магістерський) рівень вищої освіти

НМКД


1 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Методологія і організація наукових досліджень Жихор О.Б. PDF 
Управління персоналом та етика бізнесу Миколенко О.П. PDF 
Інновац. технології та технології здорового харчування в ГРГ Терешкін О.Г. PDF  
Стратег. управління підприємств індустрії гостинності Данько Н.І. PDF  
Управління якістю послуг в готелях і ресторанах Соколовська О.О. PDF  
Бізнес-моделювання ГР-підприємства Миколенко О.П. PDF 
Аналіз ринків ГРБ Писаревський М.І. PDF  
Управління СПА та велнес-підприємствами Червоний В.М. PDF 
Планування заходів та кейтеринг Гревцева Н.В. PDF  
Управління проєктами в ГРБ Строкович Г.В.  PDF
Логістика в індустрії гостинності Строкович Г.В. PDF 
Інтелектуальна власність Строкович Г.В.
Управління стартапами в індустрії гостинності Гапоненко Г.І. PDF 
Стандартизація, сертифікація та метрологія у сфері гостинності Соколовська О.О. PDF 
Інвестування в ГРБ Іванова О.А PDF 

Також викладаються «Англійська мова за професійним спрямуванням» фахівцями профільних факультетів університету.

2 курс

Студенти проходять виробничу та переддипломну практику і захищають кваліфікаційну роботу в ЕК.