Профільна кафедра — кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Опис освітньої програми
Другий (магістерський) рівень вищої освіти
1 курс
Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
Методологія і організація наукових досліджень | Жихор О.Б. | |
Управління персоналом та етика бізнесу | Миколенко О.П. | |
Інновац. технології та технології здорового харчування в ГРГ | Терешкін О.Г. | |
Стратег. управління підприємств індустрії гостинності | Данько Н.І. | |
Управління якістю послуг в готелях і ресторанах | Соколовська О.О. | |
Бізнес-моделювання ГР-підприємства | Миколенко О.П. | |
Аналіз ринків ГРБ | Писаревський М.І. | |
Управління СПА та велнес-підприємствами | Червоний В.М. | |
Планування заходів та кейтеринг | Гревцева Н.В. | |
Управління проєктами в ГРБ | Строкович Г.В. | |
Логістика в індустрії гостинності | Строкович Г.В. | |
Інтелектуальна власність | Строкович Г.В. | |
Управління стартапами в індустрії гостинності | Гапоненко Г.І. | |
Стандартизація, сертифікація та метрологія у сфері гостинності | Соколовська О.О. | |
Інвестування в ГРБ | Іванова О.А |
Також викладаються «Англійська мова за професійним спрямуванням» фахівцями профільних факультетів університету.
2 курс
Студенти проходять виробничу та переддипломну практику і захищають кваліфікаційну роботу в ЕК.