Вибіркові дисципліни освітньої програми «Готельно-ресторанна справа», бакалаврський і магістерський РВО, 2022/2023 н.р.


Спеціальність: «Готельно-ресторанна справа»
Освітня програма: «Готельно-ресторанна справа»

Рівень вищої освіти: БАКАЛАВР
Курс 2, семестр 3
Нутриціологія та дієтологія або Харчування та здоровя або Дипломатичний протокол та етикет деталі
Курс 2, семестр 4
Кулінарне мистецтво або Сучасні технології харчування або Етнічні кухні деталі
Курс 1, сем. 2
Аналіз ринків ГРБ або Аналіз та прогноз. у сфері послуг або Інтелектуальна власність або Міжнар. стандарти ІГ деталі
Інвестування в ГРБ або Організація СПА та велнес-індустрії або Управління СПА та велнес-підприємств. або Автоматизація процесів управління в ГРБ деталі
Комплекс СПА-процедур або Планування та кейтеринг або Ревенью-менеджмент у ГРБ або Стандартизація, сертифікація у сфері ІГ деталі
Логістика в ІГ або Управління проєектами в ГРБ або Адміністрування процесів у ГРБ Міжнародні готельні і ресторанні мережі деталі
Курс 2, сем. 3
Ризик-менеджм. в ГРБ або Управління ризиками в ГРБ деталі