Вибіркові дисципліни освітньої програми «Готельно-ресторанна справа», бакалаврський і магістерський РВО, 2022/2023 н.р.
Спеціальність: «Готельно-ресторанна справа»
Освітня програма: «Готельно-ресторанна справа»
Рівень вищої освіти: БАКАЛАВР
|
|
|
|
|
|
Курс 2, семестр 3
|
|
|
|
|
|
Нутриціологія та дієтологія
|
або
|
Харчування та здоровя
|
або
|
Дипломатичний протокол та етикет
|
деталі
|
Курс 2, семестр 4
|
|
|
|
|
|
Кулінарне мистецтво
|
або
|
Сучасні технології харчування
|
або
|
Етнічні кухні
|
деталі
|
Курс 1, сем. 2
|
|
|
|
|
|
|
|
Аналіз ринків ГРБ
|
або
|
Аналіз та прогноз. у сфері послуг
|
або
|
Інтелектуальна власність
|
або
|
Міжнар. стандарти ІГ
|
деталі
|
Інвестування в ГРБ
|
або
|
Організація СПА та велнес-індустрії
|
або
|
Управління СПА та велнес-підприємств.
|
або
|
Автоматизація процесів управління в ГРБ
|
деталі
|
Комплекс СПА-процедур
|
або
|
Планування та кейтеринг
|
або
|
Ревенью-менеджмент у ГРБ
|
або
|
Стандартизація, сертифікація у сфері ІГ
|
деталі
|
Логістика в ІГ
|
або
|
Управління проєектами в ГРБ
|
або
|
Адміністрування процесів у ГРБ
|
|
Міжнародні готельні і ресторанні мережі
|
деталі
|
Курс 2, сем. 3
|
|
|
|
|
|
|
|
Ризик-менеджм. в ГРБ
|
або
|
Управління ризиками в ГРБ
|
|
|
|
|
деталі
|