Профільна кафедра — кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Опис освітньої програми
Другий (магістерський) рівень вищої освіти
1 курс
Назва дисципліни | Викладач | Роб.пр. |
Методологія і організація наукових досліджень | Терешкін О.Г. | |
Управління персоналом та етика бізнесу | Миколенко О.П. | |
Інноваційні технології в індустрії гостинності | Терешкін О.Г. | |
Стратегічне управління підприємств індустрії гостинності | Данько Н.І. | |
Управління якістю послуг в готелях і ресторанах | Соколовська О.О. | |
Бізнес-моделювання готельно-ресторанного підприємства | Гапоненко Г.І. | |
Управління проєктами в готельно- ресторанному бізнесі | Строкович Г.В. |
«Англійська мова за професійним спрямуванням» фахівцями профільних факультетів університету.
2 курс
На 2-му курсі студенти у 3 семестрі проходять виробничу та переддипломну практику та захищають кваліфікаційну роботу в ЕК