Підготовка магістрів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»


Профільна кафедра кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Опис освітньої програми


Другий (магістерський) рівень вищої освіти

НМКД


1 курс


Назва дисципліни Викладач Роб.пр.
Методологія і організація наукових досліджень Терешкін О.Г. PDF
Управління персоналом та етика бізнесу Миколенко О.П. PDF
Інноваційні технології в індустрії гостинності Терешкін О.Г. PDF
Стратегічне управління підприємств індустрії гостинності Данько Н.І. PDF
Управління якістю послуг в готелях і ресторанах Соколовська О.О. PDF
Бізнес-моделювання готельно-ресторанного підприємства Гапоненко Г.І. PDF
Управління проєктами в готельно- ресторанному бізнесі Строкович Г.В. PDF

«Англійська мова за професійним спрямуванням» фахівцями профільних факультетів університету.

2 курс

На 2-му курсі студенти у 3 семестрі проходять виробничу та переддипломну практику та захищають кваліфікаційну роботу в ЕК