Профільна кафедра — кафедра міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Опис освітньої програми
Другий (магістерський) рівень вищої освіти
1 курс
Назва дисципліни | Викладач | Анот. | Роб.пр. | НМКД | Syllab. |
Методологія і організація наукових досліджень | Жихор О.Б. | ||||
Управління персоналом та етика бізнесу | Миколенко О.П. | ||||
Інновац. технології та технології здоров. харчув. в ГРГ | Білецька Я.О. | ||||
Стратег. управління підприємств індустрії гостинності | Данько Н.І. | ||||
Управління якістю послуг в готелях і ресторанах | Соколовська О.О. | ||||
Ризик-менеджмент в ГРБ | Миколенко О.П. | ||||
Аналіз ринків ГРБ | Писаревський М.І. | ||||
Управління СПА та велнес-підприємствами | Червоний В.М. | ||||
Планування заходів та кейтеринг | Гревцева Н.В. | ||||
Управління проєктами в ГРБ | Данько Н.І. |
PDF |
Також викладаються «Глобальні проблеми сучасності», «Іноземна мова за професійним спрямуванням» фахівцями профільних факультетів університету.
2 курс
Студенти проходять виробничу та переддипломну практику і захищають кваліфікаційну роботу в ЕК.