Вибіркові дисципліни освітньої програми «Готельно-ресторанна справа», бакалаврський і магістерський РВО, 2023/2024 н.р.


Спеціальність: «Готельно-ресторанна справа»
Освітня програма: «Готельно-ресторанна справа»


Рівень вищої освіти: БАКАЛАВР
Обрати два з трьох предметів
Курс 2, семестр 3
Нутриціологія Харчування та здоровя Основи дипломатії деталі
Курс 2, семестр 4
Кулінарне мистецтво Сучасні технології харчування Етнічні кухні деталі
Курс 3, семестр 5
Мистецтво сомельє Управління якістю послуг в ГРГ Організація обслуговування дипломатичних прийомів деталі
Курс 3, семестр 6
Барна справа або Технологія напоїв або Кейтеринг деталі
Рівень визої освіти: МАГІСТР
Курс 1, семестр 2
Обрати один з чотирьох пакетів деталі
Пакет 1
Аналіз ринків ГРГ
Аналіз та прогнозування в сфері послуг
Міжнародні стандарти індустрії гостинності
Інтелектуальна власність
Пакет 2
Управл. СПА та велнес-підприємствами
Організація СПА та велнес індустрії
Інвестування в ГРБ
Автоматизація процесів управління в ГРБ
Пакет 3
Планування заходів та кейтеринг
Комплекс СПА-процедур
Ревенью менеджмент у ГРБ
Стандартизація, сертифікація та метрологія у сфері гостинності
Пакет 4
Управління проектами в ГРБ
Адміністрування процесів у ГРБ
Логістика в індустрії гостинності
Міжнародні готельні та ресторанні мережі