Сайт університету
Про університет
Структура
Студентське життя
Абітурієнту
Навчання
Наука та інновації
Факультети
Підрозділи
Біологічний
Геолого-географічний
Екологічний
Економічний
Іноземних мов
Історичний
Комп'ютерних наук
Медичний
Механіко-математичний
Міжнародних економічних
відносин та туристичного бизнесу
Психології
Радіофізичний
Соціологічний
Фізико-енергетичний
Фізико-технічний
Фізичний
Філологічний
Філософський
Хімічний
Юридичний
Укр
Eng
Коротка адреса —
irtb.karazin.ua
Харківський національний університет
імені Василя Назаровича Каразіна
Навчально-науковий інститут «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу»
Головна
Події
Інститут
Кафедри
Навчання
Наука
Студенту
Абітурієнту
Міжнародна співпраця
Головна
→
Кафедри
→
Кафедра світової політики, дипломатії та туристичного бізнесу
→
Персональний склад
Кадровий склад
Навчальна робота
Наукова робота
Видання кафедри
Кафедра світової політики, дипломатії та туристичного бізнесу. Персональний склад
Парфіненко Анатолій Юрійович
Завідувач кафедри
, кандидат історичних наук, доцент
Любіцева Ольга Олександрівна
доктор географічних наук, професор
Довгаль Георгій Володимирович
кандидат економічних наук, доцент
Юрченко Світлана Олексіївна
кандидат географічних наук, доцент
Каплін Олександр Дмитрович
доктор історичних наук, професор
Грицак Юрій Петрович
кандидат географічних наук, доцент
Данько Наталя Іванівна
кандидат економічних наук, доцент
Євтушенко Олена Віталіївна
доцент
Шаповалова Олена Олександрівна
кандидат історичних наук, доцент
Посохов Іван Сергійович
кандидат історичних наук
Волкова Ірина Ігорівна
старший викладач
Подлепіна Поліна Олександрівна
старший викладач
Гуслєв Андрій Павлович
старший викладач, кандидат економічних наук
Бойко Олена Віталіївна
викладач
Перепелиця Анна Сергіївна
викладач
Шамара Ірина Миколаївна
викладач
Кафедра міжнародних економічних відносин та логістики
Кафедра світової політики, дипломатії та туристичного бізнесу
Кафедра міжнародних відносин
Кафедра міжнародного бізнесу та консалтингу
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій