RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 825

7 травня 2014 року

​МЕВ та ТБ — «Кузница победителей»

​МЕВ та ТБ — «Кузница победителей»

Факультет МЕВ та ТБ вже протягом дев’яти років готує висококваліфікованих економістів-міжнародників та фахівців у галузі туризму.

Студенти факультету мають одні з найвищих показників академічної успішності та наукової роботи. Щороку тисячі абітурієнтів прагнуть долучитися до спільноти МЕВ та ТБ. Чому ж факультет користується таким попитом серед абітурієнтів?

Відповідь на це питання можна знайти у десятому номері щомісячного журналу Kharkiv.Live, у якому міститься інтерв’ю з деканом факультету МЕВ та ТБ, професором В. І. Сідоровим. Науковець розповів, якими якостями має володіти майбутній абітурієнт, чим живе факультет — академічні успіхи його студентів, міжнародне співробітництво та культурне життя, а також про місця практики студентів та основні галузі, в яких можуть реалізувати себе випускники.

За словами В. І. Сідорова, студентами факультету стають в першу чергу ті, хто бажає досягти чогось у житті, при цьому беручи приклад з кращих. Студенти проходять практику у якості помічників депутатів Верховної Ради, працюють у Міністерстві іноземних справ, посольствах різних країн та органах місцевого самоврядування. Найактивніші з них працевлаштовуються вже після четвертого курсу. По завершенні навчання більшість випускників стають дипломатами та працюють у галузі туристичного й готельного бізнесу. Факультет надає всі можливості для їх успішної реалізації.

Наразі факультет готує фахівців за напрямами: «Готельно-ресторанна справа», «Міжнародна інформація», «Міжнародне право», «Міжнародні економічні відносини» та «Туризм». Ще два напрями підготовки «Країнознавство» та «Міжнародний бізнес» — знаходяться в процесі ліцензування.

Будьте у тренді, долучайтеся до спільноти МЕВ та ТБ!