RSS FeedНовини

Співпраця з Віденським університетом економіки та бізнесу: підсумки семестрової програми

30 січня 2023 року

Співпраця з Віденським університетом економіки та бізнесу: підсумки семестрової програми

Кафедра міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю з Віденським університетом економіки та бізнесу, в рамках якої студенти навчались в австрійському закладі освіти за програмою академічної мобільності.

Каразінці – серед ста стипендіатів проєкту JOUKRAINE

24 січня 2023 року

Каразінці – серед ста стипендіатів проєкту JOUKRAINE

Студенти отримували стипендії в рамках проєкту JOUKRAINE – Joint Online Learning with Kharkiv Universities та міжнародної програми DAAD «Ukrainedigital: Ensuring academic success in time sofcrisis».

Модуль Жана Моне «Стале мислення та підприємництво / StepUP»: завершено реалізацію у осінньому семестрі

30 грудня 2022 року

Модуль Жана Моне «Стале мислення та підприємництво / StepUP»: завершено реалізацію у осінньому семестрі

27 грудня 2022 року завершилась реалізація модулю Жана Моне «Стале мислення та підприємництво / StepUP» у осінньому семестрі. У проєкті взяли участь студенти та викладачі факультету МЕВ та ТБ Каразінського університету, а також інших університетів Харкова.

JOUKRAINE: підбиття підсумків першого етапу міжнародного проєкту

30 грудня 2022 року

JOUKRAINE: підбиття підсумків першого етапу міжнародного проєкту

З 1 жовтня по 27 грудня 2022 року сімнадцять лекторів факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу реалізовували проєкт JOUKRAINE – Joint Online Learning with Kharkiv Universities в рамках міжнародної програми DAAD «Ukraine digital: Ensuring academic success in times of crisis».

Зустріч зі стейкхолдерами спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

29 грудня 2022 року

Зустріч зі стейкхолдерами спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 грудня 2022 року представники кафедри МЕК та ГРС зустрілись з представниками галузі та академічної спільноти щодо обговорення проєктів освітніх програм «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти.

Обговорення освітньої програми «Міжнародна електронна комерція»

29 грудня 2022 року

Обговорення освітньої програми «Міжнародна електронна комерція»

22 грудня відбувся круглий стіл з представниками бізнесу та академічної спільноти щодо обговорення напрямків удосконалення ОП «Міжнародна електронна комерція» бакалаврського рівня.

Круглий стіл «Європейська дипломатія у XXI столітті»

26 грудня 2022 року

Круглий стіл «Європейська дипломатія у XXI столітті»

22 грудня 2022 року у дистанційному форматі відбувся V науково-практичний круглий стіл «Європейська дипломатія у XXIстолітті», проведений кафедрою міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки.

Студенти факультету – учасники чемпіонтату з монетарної політики від НБУ

22 грудня 2022 року

Студенти факультету – учасники чемпіонтату з монетарної політики від НБУ

Команда студентів кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова взяла участь у IV Всеукраїнському студентському чемпіонаті «Монетарна політика: виклик Національного банку України університетам» (NBU University Challenge).

Засідання робочих груп з перегляду ОП спеціальності «Міжнародні економічні відносини»

22 грудня 2022 року

Засідання робочих груп з перегляду ОП спеціальності «Міжнародні економічні відносини»

22 грудня 2022 року на платформі Zoom відбулось розширене засідання, присвячене перегляду й оновленню освітніх програм спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» за першим, другим та третім рівнями вищої освіти.

Зустріч зі стейкхолдерами спеціальності  «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

17 грудня 2022 року

Зустріч зі стейкхолдерами спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

8 грудня 2022 року на платформі Zoom відбулася онлайн-зустріч зі стейкхолдерами спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», організована кафедрою міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки.