RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 731

15 квітня 2016 року

Зустріч шведських дипломатів зі студентами університету

Зустріч шведських дипломатів зі студентами університету

У Каразінському університеті за підтримки Посольства Швеції в Україні відбулася зустріч шведських дипломатів на чолі з Послом, директором програми стажування дипломатів Міністерства закордонних справ Швеції пані Хеленою Пілсас Алін зі студентами. Захід пройшов за участю проректора, професора Заріфа Назирова, який наголосив, що Швеція могла б стати ще однією європейською країною, де студенти університету проходили практику.

«Відносини між Швецією та Україною значно розвиваються у практичній площині. Тому я закликаю вас спілкуватися та обмінюватися досвідом», — звернувся до присутніх перший секретар Посольства Швеції в Україні Давід Емтестам.

Зустрілися з дипломатами студенти факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, а також економічного, соціологічного (спеціальності «Медіа-комунікації» і «Політологія»), філологічного (спеціальність «Журналістика») факультетів. Шведська сторона була представлена молодими дипломатами, які вже декілька років працюють у Міністерстві закордонних справ Швеції. Вони побували у Брюсселі та Осло, а заключним містом для своєї дипломатичної практики обрали Харків. За словами учасників зустрічі, їм цікаво зустрітися з молодим поколінням українців та налагодити зв’язки з майбутніми колегами.


Фотозвіт з заходу: