21 жовтня 2014 року
21 жовтня 2014 року майбутні фахівці готельно-ресторанної справи — студенти групи УГР–21 разом з куратором Георгієм Володимировичем Довгалем відвідали Харківський пивний завод «Рогань» компанії AB InBevUkraine.
Під час екскурсії студенти ознайомились з історією заводу, найдавнішими традиціями пивоваріння та класичною технологією виробництва пива, що включає отримання солоду з ячменю, приготування сусла, зброджування, витримку, обробку і розлив пива.
«Візит на пивоварню „Рогань“ був надзвичайно цікавим. Студенти дізналися багато нового про історію компанії, розвиток сучасного пивоваріння та побачили роботу представників заводу загалом. Отримали безцінний досвід та яскраві емоції», — ділиться враженнями студентка групи УГР–21 Марія Деревянко.
Завершилася екскурсія відвідинами дегустаційної кімнати, де учасники змогли скуштувати та оцінити найкращі сорти пива, а також отримали подарунки від робітників заводу «Рогань».
Автор: Анастасія Бубно