RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 633

16 жовтня 2014 року

​Студенти факультету — учасники Міжнародного аграрного форуму

​Студенти факультету — учасники Міжнародного аграрного форуму

Студенти факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Каразінського університету взяли участь у роботі Міжнародного аграрного форуму AgroPort, що розпочався 16 жовтня 2014 року у Харкові.

Метою заходу є створення умов для відродження фермерських господарств в Україні, привернення уваги громадськості, інвесторів, органів влади та місцевого самоврядування до проблеми продовольчої безпеки України, а також надання населенню інструменту для створення та розвитку фермерських господарств.

У рамках форуму заплановано проведення низки заходів, зокрема виставки обладнання і продукції для фермерських господарств, фермерських змагань за участю техніки і тварин, а також серії наукових зустрічей та майстер-класів.

Під час зустрічей учасники обговорюватимуть, зокрема, питання аграрного майбутнього України, реєстрації товарів та брендів, боротьби із шкідниками, стратегії розвитку та управління агробізнесом, діяльність земельних банків, імпортно-експортні операції в сільському господарстві, технології вирощування сільськогосподарських культур.