RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 727

1 жовтня 2014 року

Презентація університетського Дебатного клубу

Презентація університетського Дебатного клубу

1 жовтня 2014 року в Каразінському університеті за сприяння Студентського наукового товариства відбулась презентація університетського Дебатного клубу.

На заході були присутні одні із засновників дебатного руху університету — Дмитро Щербина, Фаїна Вауліна — та провідні дебатери вищих навчальних закладів міста Харкова: Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, які поділилися своїм досвідом та враженнями від участі у дебатах.

З вітальним словом до учасників презентації звернулася голова Студентського наукового товариства Каразінського університету Світлана Тарасова, наголосивши на важливому впливі дебатів на розвиток особистості: «Дебатний клуб — це не тільки зустріч з цікавими людьми, пошук нових ідей, а, перш за все, нові знання, які ви зможете використовувати у повсякденному житті. Участь у дебатах допоможе краще зрозуміти оточуючих, донести їм свої думки, свою позицію».

Також учасники презентації дізналися про правила британського формату парламентських дебатів. Окрім цього, в рамках заходу було проведено гру, в якій змогли взяти участь як початківці, так і вже досвідчені гравці. Сміливців, які вперше спробували себе у дебатах, було нагороджено грамотами перших дебатерів-каразінців нового сезону Дебатного клубу.


Фотозвіт з заходу: