RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 938

1 вересня 2014 року

Посвята першокурсників у студенти Каразінського університету

Посвята першокурсників у студенти Каразінського університету

Дорогі друзі! Вітаємо вас із початком нового навчального року!

Настав довгоочікуваний день, і ми повернулися до улюбленого університету. Гарна освіта завжди була відмінною рисою інтелігентної людини. Тому День знань — це свято, що знаменує можливість гідного розвитку інтелекту й особистості. Для нашого факультету цей навчальний рік є особливим, оскільки на перший курс вступила рекордна кількість студентів — 284, крім того, було відкрито дві нові спеціальності: країнознавство та міжнародний бізнес. А також в 2015 році факультету МЕВ і ТБ виповнюється 10 років!

Бажаємо студентам успіхів у навчанні, невичерпного прагнення до знань, нових наукових і творчих досягнень, а викладачам — здоров'я, терпіння, оптимізму і успіхів у їх нелегкій і відповідальній справі!

Традиційно, сьогодні відбулась посвята першокурсників у студенти, в якому взяли участь ректор, академік В. С. Бакіров, проректори, декани факультетів, викладачі та першокурсники. Віль Савбанович виголосив урочисту промову, було запалено вогонь знань, а університетський хор виконав студентський гімн «Гаудеамус». Таким був перший день в одному з кращих університетів країни!


Фотозвіт з заходу: