RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1350

28 лютого 2013 року

Нова ера студентського самоврядування на факультеті МЕВ та ТБ

Нова ера студентського самоврядування на факультеті МЕВ та ТБ

28 лютого відбулася звітно-виборча конференція студентів факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу. Ця конференція є важливим кроком у розвитку самоврядування на факультеті, адже кожен студент та адміністрація створює майбутнє факультету.

Конференція вважається легітимною, було виконано кворум — 69 делегатів, у склад президії увійшли декан факультету В.І. Сідоров, заступник голови профкому І.П. Нікіша, заступник декана з навчально-виховної роботи А.П. Гуслєв та куратор студентського самоврядування Г.В. Милюха.

У ході конференції було заслухано звіти про роботу студентського самоврядування факультету, профбюро профспілкової організації студентів, студентського наукового товариства та студентського деканату.

У рамках конференції відбулися перевибори керівництва студентських організацій факультету. Виконуючою обов’язки голови профспілкової організації студентів факультету МЕВ та ТБ стала Ірина Борисівна Любарська, студентка групи УО–11. Заступником голови профспілкової організації студентів факультету був обраний Михайло Михайлович Ігнатьєв, студент групи УО–13.

Головою студентського наукового товариства факультету МЕВ та ТБ стала Марина Виталіївна Шевцова, студентка групи УО-21. На посаду заступника голови СНТ факультету МЕВ та ТБ балотувалося двоє кандидатів, посаду обійняла Карина Гулага, студентка групи УО–11. Секретарем СНТ факультету МЕВ та ТБ було обрано Еліну Романову, студентку групи УТ–11.

На посаду студентського декана обрано Давіда Туняна, студента групи УО–11, на посаду заступника студентського декана — Андрія Казакова, студента групи УО–21, секретарем студентського деканату МЕВ та ТБ стала Катерина Карпенко, студентка групи УО–11.

На факультеті МЕВ та ТБ розпочалася нова ера студентського самоврядування, хоча традиції лідерства та успіху назавжди залишаться родзинкою факультету.


Фотозвіт з заходу: