RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 596

17 квітня 2018 року

Спортивні досягнення факультету

Спортивні досягнення факультету

Анонсований матч з міні-футболу між командами МЕВ і ТБ і економічного факультету не відбувся через неявку команди супротивника.

У цьому турнірі факультет представляли Микита Шипілов, Дмитро Просняк (УО-11), Владислав Неголюк (УО-12), Данило Каманін (УК-11), Владислав Мартьянов (УК-12), В’ячеслав Полєвой (УО-43), Віталій Теребило (УО-31), Сергій Король (УК-32), Владислав Фесик (УМІ-31), Микита Семенов (УТ-52), Олександр Тоічкін (УО-32), Дмитро Калитка (УК-22). Команда посіла 5 місце.

Також пройшли змагання зі стрітболу серед жіночих команд. Команда факультету у складі Єлизавети Боєр (УК-41), Анастасії Узунової (УО-11), Альони Титаренко (УМІ-12) посіла 6 місце.

Почався турнір з міні-футболу за Кубок ректора. На старті наші спортсмени перемогли команду філологічного факультету з рахунком 8:3. Наступним противником буде команда факультету комп’ютерних наук.

11 квітня 2018 року відбувся турнір з настільного тенісу за Кубок профкому студентів. У фіналі команда факультету у складі Микити Бобришева (УП-32), Юлії Ємельяненко (УМІ-22), Олега Шевченка (УТ-51), Валерія Мінька (УМБ-41) у запеклій боротьбі перемогла спортсменів факультету геології, географії, рекреації і туризму з рахунком 2:1.

Вітаємо з досягненнями, бажаємо подальших спортивних успіхів!

Спортивні змагання тривають, запрошуємо усіх бажаючих до участі, а вболівальників — підтримати наші команди!