RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 528

29 грудня 2017 року

Створено Раду іноземних студентів університету

Створено Раду іноземних студентів університету

6 грудня 2017 року в Каразінському університеті відбулася зустріч ректора, академіка Віля Бакірова з іноземними студентами.

У зустрічі взяли участь представники адміністрації університету, зокрема проректор, доцент Антон Пантелеймонов, проректор, професор Заріф Назиров, директор Навчального центру соціально-виховної та позаосвітньої діяльності Сергій Махновський, а також голова Студентської ради університету Марина Дудніченко та декани факультетів.

За результатами зустрічі було створено Раду іноземних студентів університету, до якої увійшли представники кожного з факультетів, де навчаються іноземні студенти.

«В університеті навчається понад 4 000 іноземних студентів. Ми дуже пишаємося цим. Дякуємо, що обрали місцем свого навчання Каразінський університет і довірили нам свою освіту, професійний шлях. Ми намагаємося робити все можливе, щоб ви не були розчаровані. Сьогодні я буду записувати усі ваші побажання, прохання, скарги, претензії», — звернувся до присутніх Віль Бакіров.

Ректор висловив сподівання на продуктивну та тісну співпрацю адміністрації університету з іноземними студентами та зауважив, що з точки зору освітнього процесу іноземні та українські студенти мають однакові права.

Також він повідомив про публікацію найближчим часом Пам’ятки для іноземних студентів.

У межах заходу за сумлінне ставлення до навчання та активну участь у студентському житті факультету було нагороджено подяками іноземних студентів.

Учасники зустрічі також взяли участь у соціологічному опитуванні, де зазначили нагальні проблеми, які потребують вирішення, та отримали посвідчення старост академічних груп.

Після офіційної частини іноземні студенти поставили питання керівництву, які торкалися, зокрема, особливостей навчального процесу тощо.

Ректор запевнив, що усі питання та проблеми, які знаходяться у компетенції адміністрації вишу, буде вирішено.