12 грудня 2017 року
Мистецтво приготування їжі — кулінарія, як і всі види мистецтв, без сумніву, вимагає таланту і натхнення, професійної майстерності, почуття міри, а також особливої інтуіції.
Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу мають можливість розвивати творчі та професійні навички на заняттях з «Кулінарного мистецтва».
У межах цього курсу студенти проходять практичні заняття з приготування страв у Навчальній лабораторії технології виробництва продукції під керівництвом доцента Наталії Вячеславівни Гревцевої.
У п’ятницю, 8 грудня 2017 року, проходило одне з таких занять, на якому студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчилися готувати страви з творогу та соуси. Студенти продемонстрували не тільки вміння приготування різноманітних страв, але й навички презентації. Безумовно, ці знання знадобляться студентам у їхній професійній діяльності.