RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 331

1 листопада 2017 року

Студенти факультету відвідали компанію “AB-InBev” («САН ІнБев Україна»)

Студенти факультету відвідали компанію “AB-InBev” («САН ІнБев Україна»)

24 жовтня студенти IV курсу напряму підготовки «Міжнародні економічні відносини», які також є активними членами Студентського наукового товариства факультету, відвідали компанію “AB-InBev”(«САН ІнБев Україна»), де прослухали лекцію «Ознайомлення з процесами бюджетного планування (BBP Commercial)».

Від початку студенти поринули в атмосферу міжнародної корпорації, підтверджуючи своє звання «економістів-міжнародників».

Після чергової успішної відповіді на питання щодо структури компанії (студентам навіть вдалось розшифрувати незрозумілу на перший погляд абревіатуру BBP) працівники установи жартома почали питати про наявність із собою резюме.

За півтори години слухачі пройшли повний цикл планування доходів та витрат компанії, надихнулись персональними досягненнями її персоналу та навіть дистанційно відвідали не одну країну.

Крім цього, представники компанії розповіли про можливості кар’єрного та професійного розвитку в корпорації, програми стажування та численні можливості для студентів старших курсів ВНЗ.

Також заступнику голови Студентського наукового товариства факультету Миколі Кравцю вдалось отримати і частинку того самого бюджету компанії (як позицію статті бренд-маркетингових витрат), але вже у вигляді сувенірної флешки за перемогу у вікторині.

Учасники тренінгу висловлюють подяку кафедрі міжнародних економічних відносин та компанії AB-InBev(«САН ІнБев Україна») за організований у рамках Тижня кар’єри плідний тренінг.