RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 419

1 листопада 2017 року

Профорієнтаційний захід «Старт кар’єри»

Профорієнтаційний захід «Старт кар’єри»

25 жовтня 2017 року відбувся профорієнтаційний захід «Старт кар’єри» Захід пройшов за ініціативи Навчального центру практичної підготовки і працевлаштування з метою вдосконалення роботи зі сприяння працевлаштуванню студентів факультету.

У заході взяли участь помічник Почесного Консула Азербайджанської Республіки в м. Харкові Хазрі Бадалов, старший інспектор відділу кадрового забезпечення Управління патрульної поліції у м. Харкові ДПП Роман Ковалевський, засновник кулінарної школи Al.Cuisine group Олексій Латкін, генеральний директор туристичної компанії Way to Dream франчайзингової мережі Coral Travel Нінель Розинська, фінансовий аналітик компанії CityFalcon Єфим Широкорад, product manager компанії CityFalcon Георгій Ревякін.

На зустрічі зі студентами вони акцентували на важливості ефективного тайм-менеджменту та вивчення іноземних мов. Адже це обов’язкові вміння для роботи у міжнародних компаніях, дипломатичних установах і взагалі для сучасного фахівця у будь-якій галузі.

«Професіоналізм та віра у свою справу — запорука успіху у майбутньому», —таку пораду дали випускники та гості факультету МЕВ та ТБ нинішнім студентам.