RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 462

6 жовтня 2017 року

Візит директора компанії «Джи Ел Трейнінг енд Консалтенсі Сінгапур» Гарі Літа

Візит директора компанії «Джи Ел Трейнінг енд Консалтенсі Сінгапур» Гарі Літа

3 жовтня 2017 року Каразінський університет відвідав директор компанії «Джи Ел Трейнінг енд Консалтенсі Сінгапур» Гарі Літ.

У рамках візиту він зустрівся з проректором, професором Заріфом Назировим, проректором, доцентом Антоном Пантелеймоновим, директором центру міжнародного співробітництва Іриною Штейміллер, начальником відділу організації міжнародної діяльності Олександром Фадєєвим, директором центру інноваційних методів освіти Каразінської школи бізнесу, доцентом Денисом Давидовим, доцентом кафедри міжнародних економічних відносин факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Валерієм Рєзніковим.

Також Гарі Літ прочитав для студентів факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу лекцію «Від третього світу до першого: сінгапурський досвід перетворень. Сінгапур як яскравий приклад глобалізації. Аналіз та важливі уроки зміни політики», у якій звернув увагу на основні принципи політики, що перетворили Сінгапур на одну з процвітаючих та передових країн світу.

За словами доповідача, для Сінгапуру основоположним є принцип мультикультуралізму — ідея рівності всіх релігій та національностей, а рушійною силою розвитку є людські ресурси. Тому держава спрямовує значне фінансування на забезпечення якісної освіти та охорони здоров’я своїх громадян.

Також Гарі Літ значну увагу приділив сінгапурському досвіду боротьби з корупцією.

«Введення штрафів — це добре, але недостатньо. Важливо навчити людей бути чесними, змінити їхній менталітет. Боротьба з корупцією — це довготривалий процес, успішне вирішення якого можна побачити через покоління», — зазначив доповідач.

Переглянути відео


Фотозвіт з заходу: