RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 538

12 березня 2017 року

Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» з нагоди 8 Березня

Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» з нагоди 8 Березня

Чудове весняне свято 8 Березня зазвичай надихає насолоджуватися першими днями весни або здійснювати благородні вчинки для прекрасної половини людства, проте Студентське наукове товариство воно надихнуло на організацію традиційної для нашого факультету інтелектуальної битви. 9 березня був розіграний весняний кубок інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» між 8 командами, що є символічним на 8 Березня!.

Вперше викладачі грали не в складі окремої команди, а в командах студентів, що не тільки зблизило їх, а й підігрівало суперництво. У повітрі відчувався дух конкуренції, усі без винятку команди вражали глибиною і логічністю відповідей, але були і курйозні моменти, а весняні декорації і променисті посмішки дам нагадували про ніжний і чарівний Міжнародний жіночий день, який щойно минув.

Переможцями стали команда першокурсників «Brainstorm», другу сходинку посіла збірна «DUCK», а «Інтерпол» та «Теорія Великого Вибуху» розділили третє місце. Усі учасники отримали смачні і дуже приємні подарунки для душі і тіла, ексклюзивним став Кубок переможця з емблемою Студентського наукового товариства МЕВ та ТБ.

СНТ висловлює подяку усім студентам, які склали позитивну і самовіддану команду та допомагали в оформленні залу і проведенні самої гри, усім учасникам та глядачам! Продовжуйте у тому ж дусі і чекайте нових захоплюючих заходів від Студентського наукового товариства! Ми працюємо для вас!