17 листопада 2016 року
Зустріч із директором з контролінгу мережі кав'ярень KOFEIN Русланом Карелашвілі відбулася у межах Gastro-month на МЕВ та ТБ
Руслан Карелашвілі із задоволенням розповів учасникам зустрічі про специфіку роботи кавових майстрів, а слухачі дізналися чимало цікавого про такий напій, як кава. Зокрема, студенти мали змогу ознайомитися із сортами і відчути різницю ароматів кавових зерен, а також поповнити знання про обладнання, за допомогою якого можна приготувати цей напій. Лекція пройшла у форматі жвавого обговорення, адже серед слухачів зібралося чимало шанувальників кави
Таємницю ж, як приготувати смачний напій вдома, Руслан Карелашвілі пообіцяв розповісти на майстер-класі, на який запросив усіх бажаючих.