RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 981

15 листопада 2016 року

Студенти факультету МЕВ та ТБ відвідали пропускний пункт митного контролю у міжнародному аеропорту Харкова

 Студенти  факультету МЕВ та ТБ відвідали пропускний пункт митного контролю  у міжнародному аеропорту Харкова

11 листопада 2016 року студенти четвертого курсу факультету МЕВ та ТБ побували на пропускному пункті митного контролю, розташованому в міжнародному аеропорту «Харків»

Починаючи з процедури паспортного контролю, студенти пройшли всі етапи перевірки пасажирів. Далі співробітники служби розповіли про відмінності та особливості порядку проведення митного контролю, як у випадку вильоту з митної території України, так і в випадку прибуття до аеропорту. Особливо цікаво було ознайомитися з сучасним обладнанням, що використовуєтья під час митної перевірки багажу.

Можливість відвідати пункт митного контролю стала вагомою частиною навчального процесу. Студенти дякують доценту кафедри міжнародних економічних відносин факультету МЕВ та ТБ Володимиру Миколайовичу Дмітрієву, а також заступнику начальника митного поста "Харків-аеропорт" Харківської митниці ДФС України Віктору Вікторовичу Угольнікову, головному державному інспектору митного поста "Харків-аеропорт" Харківської митниці ДФС України Сергію Степановичу Погрібному та головному державному інспектору митного поста "Харків-аеропорт" Харківської митниці ДФС України Олександру Володимировичу Співакову за можливість закріпити та перевірити на практиці знання з дисципліни "Митне регулювання".


Фотозвіт з заходу: