RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 706

9 листопада 2016 року

У Каразінському університеті відбувся День відкритих дверей

У Каразінському університеті відбувся День відкритих дверей

Під час заходу, який відбувся 6 листопада 2016 року, вступники переглянули фільми про Каразінський університет, поспілкувались з представниками факультетів, вивчали презентаційні буклети факультетів, побачили наукові досягнення університету.

Про особливості вступної кампанії 2017 року розповіла відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Ольга Анощенко, наголосивши, що правила та умови прийому проходять процедуру реєстрації у Міністерстві юстиції України. Ольга Анощенко зазначила, що як тільки правила прийому до університету будуть затверджені Вченою радою, їх оприлюднять на сайті «Абітурієнт Каразінського».

У межах Дня відкритих дверей відбулися зустрічі із представниками факультетів, де присутні могли дізнатись про їхню історію та структуру, специфіку вступу, особливості й переваги навчання. Так, до їхньої уваги запропонували презентацію про факультет МЕВ та ТБ. Школярі мали змогу ознайомитися із навчальними програмами, безпосередньо поспілкуватись із викладачами, а також керівництвом факультету.

Майбутні абітурієнти ставили питання, що стосувались навчання, співробітництва університету з міжнародними вищими навчальними закладами, майбутнього працевлаштування.


Фотозвіт з заходу: