RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 494

2 листопада 2016 року

Обговорення освітнього та професійних стандартів у сфері туризму

Обговорення освітнього та професійних стандартів у сфері туризму

27 жовтня 2016 року у Полтаві проведено виїзне засідання Наукової ради з туризму та курортів «Ukraine Tourism Knowledge Network» під головуванням директора департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку України Івана Ліптуги.

Під час засідання розглянуто звіт щодо виконання завдань попереднього засідання Ради, обговорено шляхи подальшої роботи щодо можливості розробки стандартів з напряму «Туризм» та гармонізації протягом 2016-2017 років кваліфікаційних вимог та стандартів вищої освіти, проведення конкурсів молодіжних стартапів у сфері туризму із залученням інвесторів та інші нагальні питань.

Важливим для розвитку сфери туризму в Україні учасники засідання визначили створення Національної туристичної організації відповідно до рекомендацій ЮНВТО.

За результатами засідання підбито підсумки та прийнято рішення видавати щоквартальний бюлетень Наукової ради з туризму та курортів.

У роботі Наукової ради з туризму та курортів взяв участь завідувач кафедри туристичного бізнесу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, доцент Анатолій Юрійович Парфіненко.


Фотозвіт з заходу: