RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 2157

28 жовтня 2016 року

Зустріч із представниками успішних українських компаній в межах тижня «Старт кар’єри»

Зустріч із представниками успішних українських компаній в межах тижня «Старт кар’єри»

27 жовтня 2016 року в межах тижня «Старт кар’єри» факультетом МЕВ та ТБ спільно з Центром працевлаштування ХНУ імені В.Н.Каразіна проведено зустріч із представниками українських компаній, зокрема, «Сан ІнБев».

У заході взяли участь випускники факультету МЕВ та ТБ, які розповіли про свій шлях до кар’єрного успіху. Серед них — випускниця факультету, екс-співробітник Альянсу Європейських Консерваторів та Реформаторів у Брюсселі (Бельгія), депутат Харківської міської ради Марія Мезенцева, заступник начальника інвестиційного розвитку та іміджевих проектів департаменту сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради Костянтин Кудрявцев, менеджер з туризму ТОВ «Еліт-Тайм» Вікторія Білоусова, власниця «Весільного агентства Анни Буслаєвої» Анна Буслаєва, власники логістичної компанії «Євро ЗЕД Сервіс» Олександр Конєв та Михайло Заливако, менеджер з освітніх програм компанії «Eruditus» Татія Козирєва.

На зустрічі із студентами колишні випускники акцентували увагу на ефективному тайм менеджменті та вивченні іноземних мов, адже це обов’язкове вміння для роботи у міжнародних компаніях, дипломатичних установах і взагалі для сучасного фахівця у будь-якій галузі. Також гості запропонували студентам факультету МЕВ та ТБ пройти стажування в їхніх компаніях. «Професіоналізм та віра у свою справу — запорука успіху у майбутньому», — саме таку пораду дали випускники факультету МЕВ та ТБ нинішнім студентам.


Фотозвіт з заходу: