RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1143

25 квітня 2016 року

Лекція Руслана Карелашвілі «Шлях кавового зерна від куща до чашки»

Лекція Руслана Карелашвілі «Шлях кавового зерна від куща до чашки»

У межах Тижня факультету МЕВ та ТБ перед студентами виступив директор з контролінгу мережі «Kofein» Руслан Карелашвілі з лекцією «Шлях кавового зерна від куща до чашки».

А ви знали, що кава — це ягода? Студенти нашого факультету знають тепер не тільки це! Під час лекції Руслан зумів дати багато цікавої інформації для кавоманів:

  1. Країни, в яких вирощують каву.
  2. Різновиди кави та її смаки.
  3. Етапи обробки кавових ягід.
  4. Правила обсмажування зерен до готовності.
  5. Наука про каву та її вивчення.

Руслан Карелашвілі — людина, яка знає про каву більше, ніж це можливо. Ми раді вітати таких людей в стінах нашого університету, особливо, якщо вони діляться з нами такою цінною інформацією!


Фотозвіт з заходу: