RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1297

22 квітня 2016 року

Тиждень факультету МЕВ та ТБ

Тиждень факультету МЕВ та ТБ

18—23 квітня у стінах університету відбулися числені святкові заходи, присвячені тижню факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу.

Кожен день цього тижня пройшов під унікальним гаслом та був сповнений цікавих подій, неймовірних зустрічей, пізнавальних лекцій та радісних емоцій.

Понеділок пройшов під гаслом «МЕВ та ТБ без кордонів» та розпочався з урочистого відкриття тижня МЕВ та ТБ, під час якого декан факультету Вадим Ігорович Сідоров привітав студентів з початком святкових заходів. Весь день працювала святково оформлена фотозона, тому ніхто не залишився без пам'ятного знімку.

У вівторок під гаслом «МЕВ та ТБ інтернаціональний» відбулися майстер-класи з арабської та китайської каліграфії, відвідати які могли всі охочі. Також цього дня студенти факультету провели дипломатичну гру, головною темою якої стала терористична загроза світовій спільноті та шляхи боротьби з тероризмом.

У середу з девізом «МЕВ та ТБ з великим серцем» пройшов святковий благодійний ярмарок FOOD-FEST, на якому студентки-учасниці презентували власноруч створені солодощі. Усі кошти, виручені від продажу, підуть на потреби Зміївського дитячого будинку.

Цього дня також відбулась лекція «МЕВ та ТБ: Вчора. Сьогодні. Завтра» від співзасновника факультету Артура Павловича Голікова. А пізніше на факультеті пройшов кінопоказ для усіх бажаючих.

Четвер став днем професійних лекцій, перед студентами факультету виступили успішні та відомі діячі Харкова: Дмитро Грицький (засновник брендингового агентсва «Boomerang»), Олексій Латкин (засновник Кулінарної школи «Al.Cuisine», бару «Дідусь з татуюванням дракона»), Руслан Карелашвілі (директор з контролінгу мережі «Kofein») Марія Могучева (менеджер туристичної агенції «С-Тревел») Арсен Бучковський (юрист департаменту трудового і податкового права юридичної фірми ILF) Катерина Заславська (асистент Почесного консула Німеччини в Харкові).

У п'ятницю відбулась зустріч з випускниками факультету, які розповіли про своє навчання на факультеті, вибір професії та успішне кар'єрне зростання. Цей день отримав гасло «МЕВ та ТБ успішний».

Завершиться тиждень факультету у неділю змаганнями з пейнтболу в пейнтбольному клубі «Бомба».


Фотозвіт з заходу: