RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 827

4 квітня 2016 року

Конкурс «Красуня університету–2016»

Конкурс «Красуня університету–2016»

У Каразінському університеті з ініціативи Культурного центру університету, за підтримки Профспілки студентів, аспірантів і докторантів та Студентської ради відбувся традиційний конкурс «Красуня університету–2016».

Впродовж трьох дефіле учасниці демонстрували грацію, артистизм і харизму, а творчий та інтелектуальний конкурси дозволи їм розкрити свій талант, показати ерудованість і красномовність. Красуні підкорили серця гостей не лише своєю вродою, а й енергійними і романтичними виступами, проникливим виконанням композицій та танцями в різних стилях, вразили театралізованими виставами.

Привітати учасниць прийшли й «короновані каразінці» — красуні та містери університету минулих років, серед них — студентка факультету МЕВ та ТБ Кристина Даменія. Їхні вражаючі виступи викликали шквал аплодисментів.

Дивовижна феєрія жіночої вроди завершилася поповненням «колекції красунь» Каразінського двадцятьма «дорогоцінними каменями». Кожна з учасниць стала переможницею в окремій номінації: студентка факультету МЕВ та ТБ Тетяна Колесник отримала титул «Міс артистичність».

Вітаємо красунь та бажаємо їм нових звершень!


Фотозвіт з заходу: