RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1186

23 січня 2013 року

Засідання кафедри міжнародних економічних відносин

Засідання кафедри міжнародних економічних відносин

23 січня 2013 року відбулося засідання кафедри міжнародних економічних відносин. Серед присутніх — викладачі, співробітники та аспіранти кафедри.

У порядку денному було зазначено обговорення питань, вирішення яких є першочерговим завданням як для кафедри, так і для факультету в цілому. Зокрема, викладачами кафедри було запропоновано відновити видання факультетської газети. Під час засідання було ухвалено нові програми для вступних іспитів (для освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр» та «магістр»), опрацьовано питання про налагодження процесу працевлаштування випускників кафедри.

Не менш важливою частиною засідання стало представлення звітів викладачами та співробітниками кафедри про виконану роботу за минулий семестр поточного навчального року. Одноголосним рішенням кафедри презентовані звіти були ухвалені.

У рамках засідання були окреслені напрямки роботи на період зимової сесії та на наступний навчальний семестр, а саме: видання нових методичних посібників, розробка навчальних курсів для Центру електронного навчання, підготовка необхідних матеріалів для проведення студентської наукової конференції, проведення профорієнтаційної роботи серед харківських загальноосвітніх навчальних закладів тощо.