RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 756

29 березня 2016 року

День відкритих дверей у Каразінському університеті

День відкритих дверей у Каразінському університеті

У Каразінському університеті відбувся День відкритих дверей, під час якого абітурієнти та їхні батьки поспілкувалися з керівництвом університету, факультетів, кафедр та представниками приймальної комісії, переглянули фільм про університет, ознайомилися з презентаційними буклетами факультетів.

Майбутніх студентів привітав ректор, академік Віль Бакіров, наголосивши на важливості виваженого та розумного підходу до вибору вищого навчального закладу: «Впевнений, що через деякий час більшість із вас отримають студентські квитки, зокрема й Каразінського університету — найстарішого на теренах України. Його історія нараховує понад 200 років. Це дуже важливо. Адже чим більшим є вік університету, довшою історія, тим сильніші його традиції, більше наукових шкіл, досвіду викладання та проведення досліджень».

Про особливості вступної кампанії 2016 року розповіла відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Ольга Анощенко. Було оголошено терміни етапів вступної кампанії, перелік документів, необхідних для вступу, а також акцентовано на нововведеннях.

Наприкінці заходу відбулися зустрічі з деканами, викладачами та студентами факультетів, під час яких абітурієнти ознайомилися з історією та життям окремого факультету, особливостями навчального процесу. Окрім цього, всі бажаючі мали змогу взяти участь в університетських олімпіадах з математики, фізики, предмету «Людина і світ» та «Основи здоров’я», а також у майстер-класі «Як скласти ЗНО з історії України на 200 балів».


Фотозвіт з заходу: