RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 658

29 березня 2016 року

Представники МЕВ та ТБ — учасники Молодіжного форуму «Україна у світі, світ про Україну»

Представники МЕВ та ТБ — учасники Молодіжного форуму «Україна у світі, світ про Україну»

25 березня 2016 року представники факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу взяли участь у Міжнародному науковому молодіжному форумі «Україна у світі, світ про Україну», що відбувся в Дипломатичній академії України при МЗС України.

Пленарну частину форуму відкрив ректор академії Вячеслав Ціватий. Також з доповідями до присутніх звернувся Борис Тарасюк, народний депутат України, Заступник голови Комітету Верховної Ради України у закордонних справах, екс-міністр закордонних справ України. Він окреслив головні виклики, які повстали перед Україною та світом.

Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Манож Кумар Бхарти представив конкретні пропозиції та напрями розвитку українсько-індійських економічних відносин. Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Македонія в Україні Столе Змеєкоски окреслив позитивну динаміку розвитку українсько-македонських дипломатичних відносин. Керівник Програми професійного розвитку Офісу зв’язку НАТО в Україні Ове Уруп-Мендес ознайомив присутніх з діяльністю Офісу в сфері соціальної та молодіжної політики, а також розповів про програми, що спільно реалізуються з Дипломатичною академією України. Професор кафедри зовнішньої політики і дипломатії ДАУ Сергій Троян виступив з доповіддю щодо іміджевої політики та зовнішньополітичного іміджу України.

Після пленарного засідання представники факультету активно працювали в рамках тематичних круглих столів, а саме:

  • Українська економічна дипломатія: історія, перспективи, персоналії.
  • Виклики ХХІ століття і сучасна дипломатія.
  • Дипломатичний інструментарій захисту національної безпеки.
  • Україна між регіоналізмом і глобалізмом: виклики українській дипломатії.

Фотозвіт з заходу: