RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 695

10 лютого 2016 року

​Круглий стіл щодо взаємодії громадськості при вирішенні соціальних проблем регіону

​Круглий стіл щодо взаємодії громадськості при вирішенні соціальних проблем регіону

У Каразінському університеті відбувся круглий стіл «Взаємодія громадськості при вирішенні соціальних проблем регіону на прикладі акції „Зробимо Україну чистою разом!“» за участю представників Харківської міської ради, Харківської молодіжної міської ради, всеукраїнських і міжнародних представництв громадських організацій та установ, лідерів студентського самоврядування, громадських активістів і волонтерів.

З перспективами всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!» ознайомила її головний координатор та президент громадської організації Let’s do it Ukraine Юлія Мархель: «У 2016-му, окрім масштабного весняного прибирання, ми плануємо впродовж року проводити комплекс заходів, спрямованих на виховання екологічної свідомості серед населення. Задля цієї мети ми прагнемо об’єднати представників громадськості, влади і бізнесу».

Було обговорено актуальні екологічні проблеми: енергоефективність, сортування сміття, переробка відходів тощо. Крім цього, учасники взяли участь у тренінгу «Масштабування локальних соціальних проектів до рівня обласного значення, інструкція реалізації».

Участь у роботі круглого столу взяли викладач кафедри міжнародних економічних відносин Ольга Чичина та студентка факультету МЕВ та ТБ Дар'я Борисенко.


Фотозвіт з заходу: