RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 560

8 лютого 2016 року

​День відкритих дверей у Каразінському університеті

​День відкритих дверей у Каразінському університеті

7 лютого 2016 року у Каразінському університеті відбувся другий у поточному навчальному році День відкритих дверей: вступники спілкувалися з представниками факультетів, переглядали фільми про університет, вивчали презентаційні буклети факультетів.

Майбутніх студентів привітав ректор, академік Віль Бакіров: «Раді бачити вас в цей сонячний зимовий день у стінах Каразінсього — одного з найвідоміших навчальних закладів, що за даними авторитетних міжнародних рейтингів входить до топ–500 кращих університетів світу та впевнено посідає другу сходинку в Україні». Ректор окреслив причини вступати саме до Каразінського: класична освіта за європейськими стандартами, активна науково-дослідницька діяльність, розвинене студентське самоврядування, розгалуджена мережа спортивних закладів, різноманітні художні колективи та цікаві заходи — все це дає змогу успішно реалізувати себе не лише як студента, а й як науковця, громадського діяча, управлінця, спортсмена, творчу особистість. Закладена в девізі університету просвітницька діяльність втілена в роботі музеїв історії університету, природи, археології, художньої галереї, виставкових майданчиків цікавої науки «ЛандауЦентр» та сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр», що сприяюєть розширенню кругозору та культурному збагаченню. Віль Бакіров підкреслив, що випускник отримує не лише диплом статусного університету, й коло друзів, а також побажав абітурієнтам щасливих студентських років та успішного працевлаштувння по завершенню навчання.

Про особливості вступної кампанії 2016 року розповіла відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Ольга Анощенко. Було оголошено терміни етапів вступної кампанії, перелік документів, необхідних для вступу, а також акцентовано на нововведеннях. Крім того, відбулися зустрічі з представниками факультетів, де абітурієнти отримали більш детальну інформацію про вступ на кожну окрему програму підготовки.

Факультет МЕВ та ТБ підготував для абітурієнтів інформаційний стенд та буклети, де були перераховані навчальні спеціальності факультету, умови вступу до університету та умови навчання. У підготовці та проведенні Дня відкритих дверей взяли участь заступник декана Л. І. Григорова-Беренда, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Н. А. Казакова, завідувач кафедри туристичного бізнесу А. Ю. Парфіненко, студенти та викладачі факультету.


Фотозвіт з заходу: