RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 659

21 грудня 2015 року

Каразінський зимовий бал

Каразінський зимовий бал

18 грудня 2015 року в Каразінському університеті з нагоди Дня Святого Миколая відбувся перший Каразінський зимовий бал, покликаний подарувати казку дітям та яскраві емоції усім присутнім. Захід, у якому взяли участь студенти, випускники, працівники, керівництво університету та гості, організовано з ініціативи факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу і Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів та спрямовано на благодійництво.

З новорічно-різдвяними святами привітав присутніх ректор, академік Віль Бакіров, побажавши отримати багато чудових емоцій від цього яскравого дійства, стати духовно багатшими й натхненними, і висловив сподівання, що благодійний бал збере значні кошти для дитячого будинку.

Пари дебютантів виконали два вальси, зрежисовані професійними хореографами, подарували свої виступи і музичні гурти та солісти університету, а також дитячий хореографічний колектив «Іскри шоу».

На благодійному аукціоні «Надбання університету» було представлено предмети, пов’язані з Каразінським університетом. Кошти від продажу лотів буде передано на придбання речей першої необхідності для Зміївського дитячого будинку.

Наприкінці свята всі бажаючі взяли участь у майстер-класі з віденського вальсу від учасника шоу «Танцюють всі» Михайла Малахова.


Фотозвіт з заходу: