RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 858

16 грудня 2015 року

Презентація «Кар’єрні можливості для студентів»

Презентація «Кар’єрні можливості для студентів»

У Каразінському університеті з ініціативи Центру працевлаштування студентів та випускників і факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу відбудулися презентації роботодавців.

Керівник відділу по роботі з персоналом Харківського регіонального управління «ПриватБанку» Ігор Попов розповів про можливості проходження безкоштовної онлайн-практики у банку, який є лідером в Україні за кількістю відділень, користувачів, працівників і послуг. Долучитися до практики можуть студенти будь-якої програми підготовки, у разі її успішного завершення видається сертифікат, а кращим студентам пропонується працевлаштування.

Представники компанії «Філіп Морріс Україна» розповіли про стажування у фінансовому відділі за різноманітними програмами, Михайло Бугайов провів презентацію транснаціональної корпорації та тестування студентів, яке є першим етапом у побудові відносин з працедавцем.

Із загальними умовами проходження співбесіди та кар’єрними можливостями для студентів у компанії «САН ІнБев Україна», продукція якої входить до топ–5 FMCG — товарів повсякденного вжитку, присутніх ознайомив Данило Хоменко.


Фотозвіт з заходу: