RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 493

4 грудня 2015 року

Звітна конференція Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів

Звітна конференція Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів

2 грудня 2015 року у Каразінському університеті відбулася XXXVIІІ звітна конференція Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів університету за участю адміністрації університету, деканів факультетів, керівників органів студентського самоврядування, викладачів, студентів.

До складу президії увійшли заступник голови Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Сергій Борисенко, ректор, академік Віль Бакіров, голова Первинної профспілкової організації університету Олег Тирнов, голова Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів та докторантівСергій Махновський, його заступник Дар’я Бортнікова та голова Студентської ради Євгеній Лобанов.

«Первинна профспілкова організація студентів, аспірантів і докторантів нашого університету є дуже впливовою, авторитетною та шанованою серед адміністрації університету та керівників усіх структурних підрозділів. Разом ми вирішуємо проблеми та складні питання університетського життя», — зазначив Віль Бакіров.

Під час заходу присутні заслухали звіт Сергія Махновського про роботу профспілки за період з 5 грудня 2014 року по 1 грудня 2015 року. Також було обговорено виконання профспілкового бюджету — прибутки та витрати, фінансово-господарську діяльність, спортивну, культурно-масову, оздоровчу і навчальну роботу, питання соціально-економічного захисту студентів, зокрема оформлення субсидій для членів профспілки-мешканців гуртожитків, повернення пільгового проїзду у метро тощо.

Було заслухано звіт про роботу ревізійної комісії профспілки університету за період з 1 січня 2015 року по 30 грудня 2015 року та про хід виконання Угоди між адміністрацією університету та Первинною профспілковою організацію студентів, аспірантів і докторантів.

Окрім цього, відбулося переобрання членів профспілки та складу ревізійної комісії, а також було затверджено додати до переліку категорій, що відповідно до Порядку про надання виплат та відшкодувань членам профспілки за рахунок її коштів мають таке право, осіб, які постраждали під час антитерористичної операції.